Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dešavaju se nešveđani u Švedskoj. Balkanci, Arapi, crnci.
Definitivno Sirijci #1, a oni su, skoro, sve i jedan hriscani, ako je sta bitna religija u ovom slucaju ili u cijelom zivotu.
@perac, jbg zivim u gradu gdje je 60% Sirijaca. Imam stalno kontakte s njima, nije da me zanima, ali skontam po krstovima na lancu i kipovima. Vecina, naravno zivi normalnim zivotom, ali u skoro sva pucketanja su umijesani oni. Bilo par ubistava, cak i jedno ispred zgrade do moje.
uspjesna integracija migranata u svedsko drustvo.. multikulturalizam
Ovo nije afro ili neka arapska mafije već je ibracun izmedju Tursko/ kurdske i Balkanske mafije. Tu su naši barem ujedinjeni.
U Švedskoj nemiri, zdravo!
... zemlja obećana al' u kcu
Po komentarima zaključujem da je jako bitno koje vjere su ovi kriminalci. Više kaže o plemenu kojem pripadaju komentatori nego o situaciji u Švedskoj.
Naravno da je bitno kad ti divljak dosljo unistava civilizaciju koju su izgradio, a ti rasirenih ruku docekujes jos.
Rinkeby nema veze sa ovim 😂 fino naselje inače
Nemiri u švedskoj, zdravo. https://www.youtube.com/watch?v=oCmK4u0IUNE
U svedskoj nemiri zdravo
E moji Svedjani, pustili ste raznu stoku da vam zivi tamo.....ima i nasih dosta koji su ogrizli u kriminal u tamo, koriste socijalne programe da zive dzaba, nasa omsladina u Malmeu u kriminalu zajedno sa arapima, kradu, otimaju ljude..... bio i vidio sve to
Dali im sve a ovi im prave probleme …
samo i dalje primajte migrante
Povampirene sluge sotone
Biće sve gore I gore treba bježati u Bosnu nazad
Sigurno opet porodice Andersson i Johansson
Dragi Tito i lijepi komunisti...zamisli bande u Jugi? Bi ij JNA pobila ko zeceve ako bi do tada prezivjeli oznu db miliciju...