Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Valjo im Putin pa mu sad vracaju a mi se onomad sto se kaze sikirali za tu istu Siriju. Zabij joj nek ih rasturaju i dalje.
Valjao je jedino Assadu, što mu je spasio babin tron. Prosječnom Sirijcu nije valjao ništa. Sravnao im domove, prosječni Sirijac nema ni za kifle.
Pa nije sirijski narod kriv zbog ludog vođe!!!
Ovo priznanje Luganska i Donecka od strane Sirije ili bilo koga drugog ili petog ne znaci nista sve dok sami Ukrainci to ne priznaju. Ali to se nikada nece desiti jer Rusi nemaju svog Aliju Izetbegovica u Ukraini (Zelenski nije taj) ko sto su imali Srbi. Srbi su se za rat u Bosni puno bolje bili pripremili nego Rusi za rat u Ukraini.
obzirom na to da je Ukrajina aktivno ucestvovala na razaranju BiH i njenom parčanju na strani agresora u posljednjem ratu, kao i to da je priznala da jedan dio BiH bude RS, mogu samo reci da me boli cosak za njih. Isto tako su podrzali da narod u siriji gine i zasto bi ih sazaljevali ljudi. Zao mi je samo naroda u BiH sto lose zivimo.
Sirini treba oduzeti priznanje!
Isilovci da su to pametnije odigrali imali bi danas svoju državu a jedini koji su u tom ratu popusili su Kurdi
Asad muda do poda💪
Ja reko Srbija
A ona se opet nesto pita,fali samo jos eritrea
Zub vremana nagriza sve danasnje vladare
Građani BiH, koji živite na svakom "ćošku" planete Zemlje, izdvojite 15 minuta vašeg cijenjenog vremena, te na portalu eIZBORI unesite vaše podatke i registrujte se za glasanje u odsustvu 2. Oktobra 2022. godine i pomozite nam da vratimo Državu i da nam se vratite u Državu Bosnu i Hercegovinu.
Vratiti se nećemo nikada, a zar je red da mi, koji provedemo 10 dana godišnje u BiH, odlučujemo o njenoj sudbini.
Sirija ce da bude razvijena poput Afganistana
Pa muslimani, kako možete
Asadov režim su šije isto što i Iran a oni nemaju veze sa sunitima, sjeti se rata Iran vs Irak. Možda ti je jasnije sad
Donjeck i Lugansk, top destinacija iz snova za Cetalje i agresore svih vrsta. ⛱️🏖️ Mamicu vam vasu agresorsku. 🖕💩
NATO se trese. Cito u Kuriru :D.
A vi sutra na raskrsnici kupujte sirijske maramice i finansirajte ove teroriste
nije Sirija vec Asad i njegova krmad, sta je tu cudno, Rusi su mu pomagali da srusi drzavu