Redvine
Spol
Ženski
Boja avatara
40AFEE
Banovan
Ne
Registrovan
25.11.2019.
Komentari
2328
Komentari korisnika
Elviova majka je umrla mlada, Elvis je umro mlad. MIslim da je ovde u pitanju genetika.
Opet Musa sam protiv sviju!
Zbog Putina, a ne zbog 9. januara. 9. januar je svake godine.
Prevodio sam, pa sam i proučio novinske izvještaje nakon atentata u Sarajevu 1918. Niko niej mislio da će taj incident izazvati I svjetski rat. Zašto? Zato što niko od nas ne zna šta se nalazi u glavama političara i ne znamo šta su im ciljevi, šta će iskoristiti. Nikome na pamet nije palo da će Amerikanci izmisliti Sadamovo oružje za masovno uništenje, da bi ga napali. Dakle, sve je moguće, pa i gore navedeni scenarij, koliko god vam izgledao bajkovit.
Znači sposoban čovjek. Ovaj naš Komšaga, da ga nismo uvalili Hrvatima da im bude predsednik, bi danas bio nezaposlen i ono što dobija za Zlatnog Ljiljana mu ne bi bilo dovoljno ni za piće.
Predložena kao zamjenica u vjerovatno najnebitnijem ministarstvu i ovoliko komentara. Ne može se svugdje postaviti Komšić, a i nije tako lako naći nekoga ko mrzi narod svoga oca i majke. Za utjehu može da služi da ova Duška ne bi dobila ni glasa u Republici Srpskoj.
Za sve drugo možete reći ovo i ono, da je antivakser, da promoviše neke svoje ideje, ali nemojte mu implicirati da je nacionalista, jer jedna od njegovih ideja vodilja je da poštuje i voli sve ljude, bez obzira na nacionalnost i vjeru, pogotovo ovde u ex YU. Pitajte nekog ko ga pozneje, recimo Semira.
Mislite da su to inicijative glumaca i organizatora. Nisu, ti ljudi misle samo na sebe, ali money talks - novac govori. Koliko ono miliona bijaše uloženo u BiH i Balkan radi smanjenja ruskog uticaja? A šta mislite kad se radi o globalnim događajima poput Eurovizije ili filmskih festivala i sl. I Zelenski i jeste zalužio Oskara. Najbolje odglumljena uloga predsednika u istoriji.
@ Bosna12345 Pa pogledaj, ja sam očekivao nešto drugo , pa sam na prvo gledanje bio malo razočaran, a onda sam shvatio da je vrlo interesantan ugao posmatranja, možda već viđen u Amadeusu miloša Formana. Ja sam muzičar, možda neke stvari vidim drugačije, ali gluma je gotovo savršena.
Sigurno će promijeniti mišljenje kad osjeti sa koliko mržnje je okružen.