Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bio sam prije deset dana u SArabiju, to je policijsko vojna zemlja sa prikrivenim velikim kontrolama( npr sim kartu kada kupujes dajes otiske svih dest prstiju), nema srednje klase, imate mjesecne zarade od oko 300 do 1000 eura i onda prazan prostor pa od 10000 do 20000 za drzavne sluzbenike, policiju i vojsku i “amerikance”. Jednom rijecju “drzava pred propast” zbog velike nepravde medju stanovnistvom. Stranci kiji rade nemaju takoreci nikakva prava.
Stranci, mislim obicna radna snaga iz pakistana i bangladesa i ostali koji su, mislim preko nekolikk miliona stanovnistva saudijske arabije.
Ni jednu Syrijsku izbjeglicu nisu uzeli... pametnom dosta... Allah zna najbolje...
Iranci su mnogo bolji i kulturniji narod od licemjernih Arapa.
pa sto neidu ovi migranti aziski tamo u saudiju dubaji tamo su svoji a ne vamo po evropi doze ciganija koja se nezna ni ponasati divlji narod
Koji je debil ovaj mali. Doduše, druži se s Trumpom koji je kralj debila.
Licemjerstvo sauda: što je juče bilo haram, danas je halal.
Arapi najgori narod ubjedljivo
Lik se zanima sa enormno krupnim stvarima a sitna boranija mu potura ubistvo za kojeg ovaj nije ni cuo niti mu moze stete ikakve nanijeti(. Uspio je(izmedzu ostalo) preobratiti pustinju(to je proces koji se odvija) u obradivu povrsinu i postati od ovisnika izvoznik psenice. Naravno da nekom smeta. Odvaja tradiciju od serijata i prilagodzava zakon vremenu. Opet ni tu ne valja dvjema stranama tradicionalistima i onim koji ne zele vidjeti pozitivni progres i napredovanje tehnolosko ekonomsko.
Na listi licemjera ovi su ubjedljivo na vrhu.
Šta će sad jadne veh ab ije?
Nekad je priznao i za genocid u Srebrenici pa je poslije lagano sam sebe. Možda treba posjeti psihijatra jer sad jedno sad drugo priča na istu temu.
evropcanima tz izbjeglice a oni j zlatne solje seru!
Kako bi bilo da ukinete monarhiju i uvedete izbore i parlamentarnu demokratiju kao sav civilizovani svijet..
Što živjet će bolje?
Arapi vladaju tiho ali efikasno i postali su sluzbeno trn u oko jer znaju u sta ulazu. Zato se Engleski nogomet ponovo uzdigo i popeo na veh popularnosti
Tramp da je bio predsjednik u vrijeme Hitlera i sa njim bi bio dobar haver
Ko je naoruzao Hitlera, procitaj.
Ovaj je običan čoban u jednoj izraelskoj prćiji, samo to njihov narod ne konta.
100 % upravu