Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uzas :( saucesce porodici i rodbini...
Ovo je djubre, otisao u ameriku da ubija i da iskaljuje svoj fasiza,, djubre hrvatsko.fasisticko
zrnce bolesnice idiotski!!!! saucesce porodici a klixu sto boljih radnika jer ovi nepaze sta pojedini pišu!!!!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sad ce se glupan sizif javiti sa svojim bolesnim komentarom da je bio hrvat, a ustvari je bitno biti covjek, sto je Igor dokazao zrtvujuci svoj zivot.
eto ti ga preduhitri
zrncetu mozak k'o zrnce :)
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
ovo dvoje sto su pucali su dalja rodbina Anela Ceme, osvetili se jer ih je policija "legitimisala"
molim Vas ako me podrzajete copy & paste moj komentar a on ima svrhu da redakcija Klix-a ucini nesto da sklonimo "budaletine" sa ovog portala " "Redakcijo KLIX-a napravite da svaki komentar koji ima 50 dislike-a bude automatski izbrisan sa portala "
........teoretski se slažem.......međutim, takva metodologija će dovesti samo do toga da će se brisati oni komentaari koji se ne sviđaju brojnijem narodu ili stranačkim opcijama sa razvijenom infrastrukturom........ali ipak podržavam prijedlog...........
Čovjek je ubijen , stoko nacionalistička.
o kakvom covjeku ti pises, koji je otisao u ameriku da siri hrvatski fasizma?
Zrnce, liječi se , plašim se za ljude oko tebe.
Gledam i citam poneki bosnjaci poceli kometarisat postove ka genocidasi,neka je pogino i slicno.Nemojte se prosipat nepoznavajuci diticnog koji je je pogino pisat o njemu ruzne stvari je bas neumjesno,nebi me cudilo kad bi neko ko ga poznaje napiso ruzno ako je bio ne covjek ali pljuvat po covjeku samo sto je katolik-hrvat nema smisla.
nema to veze sa bošnjacima to neki plačenici sa 20 profila seru ovdje kako bi zavadili nacije
molim Vas ako me podrzajete copy & paste moj komentar a on ima svrhu da redakcija Klix-a ucini nesto da sklonimo "budaletine" sa ovog portala " "Redakcijo KLIX-a napravite da svaki komentar koji ima 50 dislike-a bude automatski izbrisan sa portala "
Ma sta ti je ba, pa oni nisu u stanju slike i video popraviti vec mjesecima a kamoli da ih jos nesto pitas...
Ovdje ima nekoliko bolesnika koji otvore po nekoliko naloga sve sa iste IP adrese i onda divljaju..... čak se sami sa sobom dopisuju. Redakcija je odgovorna za komentare. Lako je to ukloniti.....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
e pa slodo, ti sa zavrsenom srednjom skolom i usadjenim fasizmom nisi mogao nista drugo ni ocekivati, a vi hrvati ste svi isti, samo da vam je koga ubijati i matlrtirati..
Bože, zašto postoje ovakvi (idioti) ljudi?
...........mitre, jesu li tebe roditelji seksualno zlostavljali kada si bio mali, pa sad pišeš gluposti.............
Uzasna tuga za sve nas koji smo imali cast poznavati porodicu Soldo. Ljudine koje su se nasle pri ruci i u lijepim i u ne tako lijepim vremenima kad smo imali gubitke u porodici. Ovi i ovakvi clanci se uopste ne bi trebali moci komentarisati. Neka mu je laka zemlja a porodici neka je dragi Bog na pomoci u ovim uzasnim trenucima ovog besmislenog gubitka njihovog andjela.
rip
cccc u americi 350 miliona ljudi ,a u bosni nepunih 4 sad skontaj
Ovo je djubre, otisao u ameriku da ubija i da iskaljuje svoj fasiza,, djubre hrvatsko.fasisticko
"Bonnie i Clyde" Zar to nisu likovi iz ong filma???
Bonnie i Clyde?! Neka sala?! Saucesce porodici!
Nek ti je vjecni rahmet zemljace.
seljacino jedna debilna,kaze se pocivaj u miru.smradu jedan imaj malo postovanja prema covjeku.cuj rahmet.jel to mozda bosanski jezik? smradu jedan licemjerni.mars u tursku idiote.
ne znam ja ko je ovdje licemejran, kada su umrli oni krajisnici i vi ste pisali pokoj im dusi i RIP pa kad se neko pubunio odmah ga poceli napadati, dupli aršini kod bh hrvata
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Zalosno. Samo u Americi ima vise ludzaka nego u BiH.
dj
bilo bi ih vise u bih da ima stanovnika ko amerika.pa pogledaj samo sarajevo ,nema dana kad neko nije izboden.