dugosvjetlo
Spol
Ženski
Boja avatara
9A9A9A
Banovan
Ne
Registrovan
18.11.2013.
Komentari
596
Komentari korisnika
Mislim da će ga osuditi i to je neminovno al neće biti riječi za genocid jer tada bi se povukla riječ o RS kao takvoj istoj tvorevini pa bi se vjerovatno moralo raditi o njenom ukidanju.To njima ne ide u korist jer se do sada puno toga slagalo i sakrilo od javnosti i ne žele sebe same pobiti otkrivajući istinu.Nadam se da će crknuti u zatvoru!!!
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/d4/0b/9b/d40b9b3b78bd0e977fc882a9c03fadb8.jpg
Poslije j.... nema kajanja, usput svi ti mi familiju od onda spominjemo pa nemoj se ljutiti!!!
?
Sibljeska cuvaj se miniranih podrucja!!!
ma joj,ja sam oženjen. ;)
Na markale jeste pala granata velikog kalibra i mogla je pasti sa vise mjesta.Dodji na markale i popenji se na zgradu pored koje je pala granata i pogledaj malo oko sebe i sve ce ti biti jasno mani se price iz neke vukohebine negdje oko Trebinja.
Hercegovac znam tacno sta je bilo!!! A to da vjerujem nekoj drugoj strani,kojoj tvojoj? Ti si lud! Sjećam se onih primjera po jedan ili dva dana,tad su najviše momci na linijama ginuli od snajpera ili granata i svaki put bi rekli Srbi nismo mi......U mojoj mahali su linije bile 50 metara od četničkih rovova Slavke Aleksica čuli smo kako pričaju a ne kako pucaju ali su lagali za svoje medije kako nisu oni.Jesu i to lično znam.Vi ste narod(čast pojedinim) koji živi i koji ce umrijeti na lažima!
Hercegovac konju jedan!!! Uhvatili ste se plastične noge i samo o njoj pričate.Ona noga je bila tu jer medju pogunulim je bio čovjek invalid a ne da bi neko nekoga zavarao sa nakim lutkama ili kako karadjic kaže donosili mrtve sa linije!!! Lično moj rodjak je na tom mjestu od te granate poginuo,iza njega je ostao sin od 3 godine i supruga u osmom mjesecu trudnoće...stoko jedna!!! Isao je da kupi djetetu da jede i nikad se nije vratio!
FACE TV: Sufijski šejh o tkz Vahabijama - Selefij…: http://youtu.be/8PcurdPK_uE