orion101
Spol
Ženski
Boja avatara
6fcde4
Banovan
Ne
Registrovan
22.05.2013.
Komentari
5210
Komentari korisnika
Tipični "avazovski-nihilistički" naslov! Koliko treba da bude plata diplomiranog pravnika, inžinjera, ekonomiste u institucijama BiH da bude svjetina zadovoljna? Jel 998 KM uopšte neka plata"?
@Chvilla Kod nas neće niko u patrolu bez Golfa 7, lome se skupocjeni VW po padinskim dijelovima grada, ne smije niko spomenuti DACIU, Renault Clio, manja vozila prikladna za Sarajevske strmoglave sokake i zabiti. Mediji su 2017. pisali da Njemačka policija nabavlja Focus i Citroen, napuštajući Škodu koje su nabavljali poslednjih 15 godina!
Iz ove čudne izjave bi se moglo postaviti desetine vrlo ozbiljnih pitanja. Da li smo u "demokratskoj BiH", stvorili "otuđene centre moći", da li treba budžetski novac zadržavati u ekonomskom prostoru BiH ili ga pošto-poto iznositi vani. Da li ljudi uopšte znaju da platu i opremu opštinskoj, kantonalnoj, entitetskoj i državnoj administraciji osiguravaju upravo domaće firme i RADNICI.
Kad je trebalo povećavati plate i od policije praviti super povlaštenu kastu u smislu penzionog zakona, podigli su se i sindikalisti i parlamentarci.
Kao da su predratna djeca išla u majmuništa, a ne u vrtiće, Prvo popraviti devastirane. Čuj, potreba, a nema ni 30% predratne populacije.
@Viking8juni793godine Čuj 10%. Uzimali su koliko god su hrijeli i šta im je god trebalo. Bili vojni ili humanitarni konvoji su desetkovani u svakom smislu! BiH nije imala saveznika, nema ih ni sada, niti će ga ikada imati. Uzdaj se u se i u svoje kljuse!
@Automatic800 Majmunčino, tebe ne treba da se tiču tuđi ratovi ..Imaš ti puno problema u svojoj centrali...