Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ode Zelenski niz šolju
Tako je, Amerika je pokazala kako postupa sa poslušnim psićima , prvo te nasankaju da kreneš u sukob sa najjačom armijom a onda te ostave samog, ovako nešto i na našim prostorima rade i svugdje, njima je bitno samo njihov cilj a to što ćeš ti tragično završiti a očekivati od njih pomoć znači da si naivan, okrenimo se od Amerike to nije vidjelo prijatelja
Putler jugend u akciji 🤣🤣🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Šta reče Zelenskom da je obožavatelj nacista hahahah
Al Gore da je dosao nakon Clintona, sve bi bilo bolje. Demokrate pod hitno trebaju izbaciti mladjeg kandidata, Kenedija na primjer
Od ovih kandidata nema glasa razuna. Izgleda da ih je isti q..c pravio.
*razuma
Uh, kako se vjetar brzo i naglo okrenuo Zeli... Jos ako Trump sjede za kormilo, ode sve do Dnjepra
Ne zna se ko je gord od ovih kandidata, iskreno im zelim veliku propast
ZELENSKI JE KOMICAR....zadnja rupa na svirali ALI JE ZATO IZRAEL VRLO OZBILJAN jelde !!??
Ne zaboravite da su republikanci sa Bušom napravili rat na balkanu i ovi ce sigurno. Al ovoga puta bosnjo pazi s kim vezes zastavu.
Cionisti kolo vode i kod Amera i kod Rusa (pogledajte broj jevrejskih oligarha u Rusiji).
Republikanci ce pobjediti NATO I EU ce se raspasti rusi ce se pitati u evropi. Bosna ide u BRICS, Srbi ce vratiti kraijnu okupiranu od hrvstske. Šešelj u koaluciji s vucicem, njegovi snovi sa karlobak virovitica itd. se ostvaruju...
Jel` stvarno mislimo da su drugi drugaciji od Amerike? 😃 Jesu dok imaju interesa.
Laži, laži, laži me, ti me lažeš najbolje ...
Probosanski orijentisani ozbiljno racunaju na pomoc Amera kad krenu u ukidanje manjeg entiteta.
Hahahahahah, cuj Zelenski 😂😂 Pa jevrej ne ocekujte previse, al da da podrzimo UKR 😂😂 Od pocetka sam bio na strani Putka, nisam rusofil da se razumijemo, al u mnogim stvarima je lik u pravu pa kako god zelite. A ameri po hiljaditi put su RAK planete! Vozdra :)
U Rusiji ima preko 15 oligarha jevreja koji imaju skupa na kontu preko 120 BILIONA! Jel ti stvarno mislis da je Putin neovisan kad donosi odluke, mozda malo vise od Bidena...ali ne puno.
gooUser1681250398, ti si samo obicni chetalj!
Sve je ovo bullshit i republican i democrats bas kad se sjetim prije 20 godina gledao cnn navijo za Obamu dosla koronita preso sam na republikance doso rat u palestini sad su ovi republikanci gori od od demokrata
Velike su pare REPUBLIKANCI od Putina primili za ovakvu priču. Ovo se bez velikih para ne priča. A primaju i od Dodika i Vučića.
Hahahahahahahahhahahaha
Niste ni vi nista bolji od Ukrajine! Navodna demokratija, navodna sloboda govora, a ljude cenzurisete i otpustate s posla ako se usude imati drugacije misljenje.