Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je borba za slobodu ne samo Palestine već cijelog svijeta! Smrt cionizmu!!!
Palestina će probuditi cijeli svijet i stvorit će se novi svjetski poredak!!! Zapadna neoliberalna demokratija se ruši!!!
Polahko ali sigurno se otvaraju oči svijeta o onome što se događa u Palestini. Do 7. oktobra to he bila stvar sporedna kao i uzgoj narandži tamo, a sada su mladi svijeta ustali da pokažu kako se tamo ubijaju djecai čini genocid već desetljećima. Može Netanyahu bombama poravnati i Gazu i Zapadnu obalu al sjeme otpora je posijano, svijet je počeo gledati na njih kao zločince iz Gaze a ne više kao žrtve holokausta. I Hitler je '39. bio moćan i nepobjediv kao i Izrael danas, ...
Gledaj naslova Klixa. Na proteste bukvalno dosli cionisti i poceli sa nasiljem, uvredama i haosem
Meni je fascinantno da Palestinu najviše podržavaju američki liberali i LGBT populacija, isti oni koji bi u Gazi završili pod zemlju, dok muslimani likuju i prihvataju svačiju podršku, pa čak i onih koje u duši preziru i gade ih se. Zaista neverovatno.
Ova hapšenja i mlaćenja još više jačaju ideju zbog čega su nastali propalestinski studentski kampovi. Studentski protesti nikada nisu propali samo su bivali odloženi. I Tito 1968 je rekao da su studenti u pravu i morao narediti miliciji da ih prestane hapsiti i mlatiti. I studenti na Kosovu su pokrenuli ideju Kosovo Republika 1981. i uspjeli. Studenti u konačnici uvijek nadobiju.
Cionisti fašistički cijeli normalni svijet je protiv vas. Nije čudo što su vas takve pogane mrzili i stari Egipćani, a poslije nigdje mira niste našli. Ovo što radite biće vam zadnje.
Dzaba je šta obični narod i omladina misli Amerika je totalno zalutala po pitanju Izraela baš mi nisu jasni koji je to interes.
Amerika, prava Demokratija!
Moguća revolucionarna prekretnicu u svijetu.
U S. Arabiji niko ne smije pisnuti o situaciji o Gazzi, prosto nezamislivo, nepojmljivo za jednu muslimansku zemlju. E sad zamislite kakvi su tamo vladari i na cijoj su strani. Kosi se sa zdravim razumom.
Glavni sponzor genocida i uzrok svog zla na svijetu - USA
Međunarodna zajednica treba osuditi i sankcionisati USA, koja nasilno guši slobodno i javno okupljanje i demonstriranje demostranata.
I pustili američke jevreje na njih da ih biju sto to ne pricate
Mislite bilo je i policijskog nasilja hhh
Znaju djeca, uvijek