tramvajtramvaj
Spol
Muški
Boja avatara
9A9A9A
Banovan
Ne
Registrovan
25.05.2013.
Komentari
293
Komentari korisnika
Nanijetili su 1918 i 1945, pa su zanijetili. Kockasti su 30 puta manji i redovno ih puknu
Mucibabic uze opet svjetsko zlato po treci puta, prvak svijeta nije mala stvar, tek je izasla informacija (gledam njegov profil na sajtu federacije ijf.org) -- Bosanska zastava vijori i nije mala stvar da u takvoj konkurenciji tri puta izvuce ovo. Ja bih mu pozelio zdravlje i da nastavi da nas ovako sa vremena na vrijeme obraduje. Isto, ako gledas organizaciju, fino je to napravljeno i pokazuje koliko mozemu i tu odraditi. Cestitke svima.
Nek mu je laka zemlja... "Daj ba ćelo da počnemo... Mirsada, znaš ti bona ko sam ja sam ti bona Dino Zof... 87' minuta, idemo Dino, pazi Dino, cijeli stadion..."
Ja mislim da nam treba nesto monumentalno i velelepno (tipa Tjentište) da obiljezi i muke, i prkos, i napor i hrabrost koje su bile neophodne da se odbrani grad kroz tu groznu agresiju i pokusaj genocida (da su mogli ocistili bi sve ko na Grbavici). Kontam da su skupili nesto sredstava (nije bilo lako) i makar se zemlja kupila sto je super, sad ima nade da se nesto veliko odradi. Imamo jake kipare, slikare, moze se. Mozemo ovo privatnim donacijama napraviti, hiljade zdravih firmi imamo u gradu
Dobro, oduzmite Amaru makar jednu titulu pa da bude četiri a ne pet, sjetit ćemo se kako je ovog istog Djurbuzovića na pravdi boga otjerao sa trenerske pozicije par kola prije kraja a čovjek je već osvojio titulu. I onda, Amar preuzima kormilo i upisije si titulu. On je izgubio svaki respekt baš radi ove vrste ponašanja i samo proizvodi negativne vibracije kroz cijelo tijelo organizacije. Pitajte okolo kakav je ko čovjek.
Samo da zabilježimo: Alžir, Bahrein, Oman, Ujedinjeni Arapski Emirati
Tko želi biti MILIJUNAŠ - 23.05.2024. | "Joker Zovi" se ne javlja https://youtu.be/JcqcclIy_zk?t=1401
Kako ga je samo pomeo Čaušević u ovoj emisiji, to je za primjera. Ne vidjeh nikog da ovako podacima izbarata, fakti, principi - i na kraju pljuska. Svaka mu čast.
Pa to je plan, jel tako. Lupaj cijeli dan, lazi, bacaj bombe, i kreiraj situaciju gdje si samo ti u medijima non stop. I kad si pokrio sve, kiseonika za druge vise nema, ostajes samo ti na vrhu i sam. Onaj narandzasti je tako uzeo izbore u Americi, Boris u Britaniji, isto radi i onaj puno-usti preko drine.
Ko Džema