Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemoze covjek znati sta znaci dati zivot za svoju zemlju ko nije dozivio rat i agresiju.Niti dati dio tjela i ostati ratni invalid.Da znaju sageli bi se kad prodje pored njih,nazalost kod nas se bune ,ako takvi pokazu svoju karticu invalida.Ni u busu ti nece ustat.Sramota.Bravo za ove Ukrajince.
Nemoze se pise NE MOZE
RIP
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Neka vide ruske majke kako se ovi ne stide odati zadnju počast svojim braniocima. Mnogi ruske majke i ne saznaju da su izgubile sinovi. Većina njih nisu ni znali da idu u Ukrajinu a još manje zašto. A prati ih mobilni krematorij. Ti Rusi nikad nisu mislili na svoje vojnike. Oni su vlasteli iz Petersbuga uvijek bili nebitni.
gooUser1648666790@ U krematoriju još najviše završe oni koji nisu Rusi. Znači Srbi, Čečenci, Sirijci, Sibirski borci, itd...
...ruske majke su zatucane ,i blagosiljaju ih pri odlasku u Ukrajinu.Nešto slično kao kod velikosrpskih majki.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
JA KOLKO CITAM CLANKE NA KLIX NISAM DOSAD NIKAD NIKAD PROCITAO DA UKRAINCI IMAJU MRTVIH VOJNIKA OSIM SAMO CIVILI I RUSKI VOJNICI RUSKI TENKOVI PRESTELI RUSE DESETKOVALI UNISTILI KOLONU 60 KM OBORILI AVIONE ITD OTKUD SAD ODJEDNOM MRTVI VOJNICI UKRAINE CUDI ME
ponosan narod koji zna kako odgovoriti neprijatelji i prijatelju na najbolji moguci nacin
A kod nas psuju mater jer im djeca imaju prednost da se zaposle ili uzmu papie u opcini..bar na papiru
SLAVA UKRAJINI AMIN.😘😥
Najezim se od postovanja prema ovakvome činu!
razmislite malo o ruskim vojnicima koji su došli u ukrajinu,poziv im je došao da idu ratovati,mislite da su svi jedva dočekali da idu da ubijaju druge ljude,sve je to mladost 18-25 godina.kako je tim ruskima majkama koje čekaju svoje sinove koji im nikada doći neće,ne pravdam ruse,svakako da je ukrajincima još teže,ginu im djeca koja nisu ništa kriva,ali sirotinja jadna gine,bogati su ili se izvukli negdje ili sakrili kao i uvijek u svakom ratu.
I kod nas, dok je rat trajao, meni su odavali počast i hrabrili me. Čim je rat završio, počeli su da me omalovažavaju i tuku. Nisam im više bio potreban. Daj bože da u Ukrajini bude drugačije kad se rat završi, ali čisto sumnjam.
Jesu ovo oni ukrainci sto slave ratka mladica
Kad neko tako blatantno izvrši agresiju na tvoju zemlju samo s ciljem da uzme dio teritorije od tebe, nema druge nego ustati i braniti.
Domovina se čuva, voli i brani, a ne ruši i uništava. Slava braniteljima!
Kad su ovakve teme, kod nas svi pricaju o patriotizmu i kako se zemlja treba braniti, a inace u svakodnevnici svi hoce da idu u Njemacku i psuju tu svoju zemlju i smatraju je najgorom...
a bošnjo slavi pobjegulje koje se vrate da se.u po Bosni.
Strašan narod su Ukrajinci, sa karakterom i dostojanstvom. Slava herojima 🇺🇦
Boze dragi, zalosti. Zasto?
ovo nema veze sa slovenskim narodima i kulturom ..ko je god slovenske krvi u Ukrajini borio se protiv zapadnog nakaradnog sistema "ne" slobode...ovo su besmislice, reklama zapada i lazi, nacisticki i placenicki borci koji su se borili samo za pare, pa ih i mrtve "reklamiraju" kao nekom njihovom "svijetu"...citaj americkom
Kakve veze slovenci imaju sa ovim...🤣🤣🤣
Kad ONO nesto hoce da nam saopsti, nesto da nas nauci a ne zna razliku izmedju Slavena i Slovena.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)