Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Desnica će ih poderati kako i ne bi, kad oni glume liberale neke borce za jednakost za klimu a obični korupcionari koje plaćaju strani agenti da provode agendu peederluka po školama pedofillije po osnovnim školama i nekih boraca za klimu koji dođu autima na dizel na proteste za klimu
Čak i da budu najjača stranka u Njemačkoj kako misliš da formiraju vlast,neće niko sa njima u koaliciju. Misliš da bi se CDU, SPD ili FDP udružili sa strankom čiji članovi poput Gottfrieda Curio javno u Bundestagu pljuju po islamu,Kuranu,Muhamedu...??
U Hessenu i Bavarskoj. Sanse su im taman tolike kao kad bi HDZ pobjedio u Srbiji, ili SNS u Hrvatskoj. Mada cak mislim da su sanse ovih sto sam naveo i vece. Kad ne znas, ne lupaj.
arapi,kurdi i sva bagra ovog svijeta se skupula u njemačkoj da dzabalebare,bave se sitnim kriminalom,varaju socijalni sistem,napastvuju zene i zive svoj primitivizam u srcu evrope.postenim ljudima se odbija od plate i daje se njima,natavno da ce AFD pobjediti iako nikakvog rjesenja nemaji ali ce ih nagaziti i ako bog da ukiniti socijalu
Sve znas uz kafu s Cville? Ima,li sishe buraz?
SPD,FDP i Zeleni unistili su drzavu i industriju da se citav svijet smije sta uradise od Njemacke Industrie.Najskuplja struja na svijetu,a bome i porez. Bosna je mila majka,kakva se ovdje politika vodi i koji raspad sistema.Unistavaju sopstvene gradjanje.Zamislit Samo ako Si kupio Stan i porez platio,poklonis djeci i opet placaju porez.Ima slucajeva gdje djeca to nasljedstvo nisu u stanju da Plate toliki porez
u Njemackoj su 53 od zadnjih 78 godina konzervativci vladali. vecina problema koje sad vidimo su posljedica njihovih vlada. vozovi kasne redovno po pola sata jer su jos od 70ih poceli stediti na infrastrukturi. pustili su svakakvu bagru u zemlju u pokusaju da dobiju jeftinu radnu snagu. Skolstvo u krizi, nastavnici i ucitelji radije mijenjaju karijere jer su nedovoljno placeni, a tesko im. ne valjaju ni ovi sad, al bar nesto pokusavaju.
Za ove koji vriste kako su Zeleni krivi za situaciju u Njemackoj, neka udare glavom od zid i neka pogledaju ko je na vlasti u Njemackoj od 1945.-te pa sve do danas
Recimo da AfD pobijedi. I sta s tim? Njemacka rapidno stari, ima premalo mladih i djece, te MORA uvoziti radnu snagu ako hoce sacuvati ekonomiju. Ima problem sa kvalifikovanom radnom snagom, jer je tu problem jezik i UZASNA njemacka birokratija, cak gora nego nasa. Time se Njemacka ne moze takmiciti sa engleskim govornim podrucjem ili Skandinavijom, Holandijom i slicno. AfD moze samo djelimicno izmijeniti migracionu politiku i to je sve! Prodaju maglu!
Od 1948 dodana danasnjeg u Bavarskoj je CSU, a u Hessenu CDU( s 2 intervala SPD). AfD??? Ali Bosnjo voli i AfD samo da se raduje neuspjehu ili uspjehu komsije koji je otisao gore.A on ostao i ide po fasung u Amco i BiMgo.
Dnevna doza Njemacke. CSU Bayern, CDU Bayern i kraj. A ti Bosnjo gledaj kud sunce hoda....
nekontam ovaj portal stalno nesto negativno pisete u vezi Njemacke ekonomije .U cemu je stvar da ljudi manje sele u istu ili sta???
Druže izgleda si novi ovdje pa si propustio 127 oglasa za posao montera solarnih panela u Njemačkoj koji je Klix objavio samo u 2023 godini.
Naruceni clanci drug. Ne mogu zaustaviti omladinu.
Narodi u EU zemljama ne podržavaju Ukrajnu, nego Rusiju! Vlade EU zemalja podržavaju Ukrajnu, zato padaju na izborima.. tako je u Italiji bilo, u Slovačkoj, tako će biti i u USA sljedeće godine kad Biden izgubi! Razlog je jednostavan, narod je sit plaćati hranu, gorivo, energiju zbog sankcija Rusiju koji štete zapadu vise nego Rusiji
Sad kad AfD pobjedi pa potjera ove naše što su ošli u Njemačku……treba prodavat stanove ko ima, dok su još na cijeni!🤔
go go AfD
SinapsaPaPa ti podrzavas Fasiste? Jesili normalan?
Ovaj Markus nekakav križanac Milanovića i Muška??? 😁
Markus je veliki prijatelj Plenkovica i Schmidta ... On je isto ofarban svim bojama - iako pobjedjuje sa 37 % u Bayernu....
Elona Muska, auto korektor radi samostalno 😁
U Parizu infestacija stjenica. Tražimo da se zabrani unos ličnog prtljaga iz Francuske, ukoliko putnik ne može dokazati da nije bio u Parizu zadnjih godinu dana. Još nam samo to treba. Za one koji ne znaju našu riječ a putovali su "stjenice = bed bugs", dakle nešto između buha, pijavica, bubašvaba i mrava. Dakle daj da nešto poduzmemo kao država konkretno.
Faca na slici je WTF kad je vidio Čovketa da se slika sa zastavom Izraela
Sad će se Čovke slikati sa zastavom AfD