Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjećam se kako sam nedavno naivno mislio da se događaji iz 1992-1995 u sadašnje doba ne bi nikada mogli ponoviti jer sad imamo internet i sve se bolje prati i niko ne bi dopustio takva zlodjela da se rade na očigled sviju...očigledno sam se dobro zayebao.
Nisi sam nazalost
Izraelski avioni bombarduju ciljeve u Siriji kad im se prohtije.Nisam čuo da je nekad neki oboren,tim ili nekim drugim 'sistemom'
ne nadlijecu avioni ko nekad s 40 km ispali raketu.
Pa ako bude SA-22 u Libiji, biće teže i Siriju gađati.
I onda vi meni lupajte negativne kada kažem da Rusija stoji iza napada Hamasa na Izrael!😎
Pa Amerika naoruzava teroristicku tvorevinu israHell .Niko drugog ne smije ili ?
Samo oruzja dajte palestincima i nema izraela nestaje...
Palestinci ce pobjediti jer više vole smrt nego cionisti pare i život
Jednu takticku N treba da im daju, da se natanjanu umiri.
Mogao bih i ja jeßat' Monicu Bellucci ali 100% neću
I treba tako to je dobar sistem da obori zidovski f-16.
Unistiti osovinu zla Izrael-Sad
Sve je to rezultat americke politike. Da su se drugacije postavili do ovoga nebi doslo.
Jer OK je kad se oružjem snabdevaju ruski protivnici?! Ovako bih ja i Kurde, uh, besplatno bih, iz zadovoljstva učestvovao u naoružavanju i pomoći Kurdima...
Ko ti brani?Sve rasprodaj ako sta imas oni ce to rado primiti.
Sta fali ba zrebaju i rusi i kinezi i kome god se nadigne naoruzavati koga misli da treba. Sta je problem? Pa ako moze Amerika onda mogu i drugi. Amerika jos uvijek zivi u filmu da oni moraju izdati dozvolu svima kad hoce da se pokake.
Amerika uvijek skrece paznju na druge dok oni cine najvece gluposti. Kakvu ulogu imaju rusija i wagner hahah. Koga ba boli za njih de recite kakvu vi ulogu imate. Sad svi drugi su uzrok rata osim Amerike i Izraela.
Ajde mani te se bajki! Cuj Wagner koji je na koljenima, koji nema zapovjedstvo i koji se raspao, bi nabavio tesko naoruzanje, a Rusija sama kuburi za oruzjem i lize dupe onom ludom Sjevernom Korejcu. Pa prije bi dobili od Irana sto vec i biva. Isto kao da kaze neko, HR Konzum nabavlja pilad iz Goro Karabaha gdje nema covjeka vise, za BiH, sa 6 batakova po piletu!
Hezbolah ima strpljenje i nikuda nezuri, ceka da joj ojaca raketama i dronovima , a to cekanje je Izraelu trn u oko jer su se nadali da ce Hezbolah odmah sa krene sto se nije desilo, sve je to poremetilo planove cionistima... Strah im je u kozi... Svijetu su dokazali da su ratni zlocinci i genocidni narod.. Nikada vise nece imati onu podrsku Hololausta, onisu dokazali da su brutalno gori
Ovo stanje trenutno će samo militarizirati svijet. Trenutno puno zemalja šuti ali će svi krenuti razvijati oružje.
Sirija nemoze zastiti svoje Aerodrome a da snadbijeva druge koja laz