Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
49% na aparatima
Samo nek se proizvodi!!!
Sto bi bili na aparatima, kad Srbija uredno snabdijeva Ukrajinsku armiju naoružanjem protiv braće rusa im
Nekom rat nekom brat. Kad svi prodaju sto mi budemo glupi
Koliko je palestinskih civila izginulo od bosnjackih halal granata to znaju samo Izraelci.
Jednu prodat, dvije zastekat... Uzjogunili su se komsijski i susjedski sateliti.
Prateci forume, najbolje linije za proizvodnju iz Pretisa su iz Mokrog zavrsile u Srbiji, trenutno koriste starije peći, proizvodi se, eksplozivom se pune u Srbiji, kazu da su i odreďene pogone iz Viteza prodali u Srbiju, sarena je situacija, ali koliko kuzim dobri smo u tzv. inicijalnim sredstvima za detoniranje eksploziva i baruta koje se rade u Ginexu, koji dalje prodaje Binasu i Igmanu.
Samo deri !!!
Biznis je biznis.
A zasto nebi mogao direkto iz ukraine biti kupit u bih kolko znam bosna i hercegovina nije uvela nikakve sankcije ukraini niti ima razloga za to eto dobre sanse da bh poveca kapacitete proizvodnje oruzija i municije razlicite vrste za ukrainu bitno naravno da se to i plati salju sve normalme zemlje zasto ne bih firme
Bar nesta dobro radimo
Klix je sila svjetska i na ratištu u Ukrajini samo da nam vijest prenese.
Bosna garant nema EUC, tako da kod god je kupio moze poslat dalje.
Nek ima za nedaj Bože.
Kazu Dik poklonio jednu Putinu uz istu onu poruku kao i Miloševiću , .. uzmi ovu granatu i ubi se s njom» 😂😂😂🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦
Samo saljite pare mi cemo vama granate
86 i 122mm klasika, nase 100% mi to najbolje pravimo svakako..kazu da ni jedna nije ubojita ova od 122mm kao ove nase iz Yuge tj iz Bosne..
Zašto da ne...
Amerika plaća BH izvozi, možda će i u Gazi završiti.