Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo pohapsiti ili makar ukloniti sa politicke scene pojedince (zna se ko su) i drzava ce prodisati, te se niko nece buniti
Pa upravo ti EU finansiraju te koje bi trebalo pohapsiti već 30 godina i tako ih održavaju na životu da nas rasele
izbori su namjesteni, svake godine
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Unutar Moldavije moraš putovati s pasosem za Ukrajinu se ne zna hoće li postojati i u kojim granicama BiH je za te dvije zemlje a i za 2-3 clanice EU i dan danas Svajcarska
Necemo ajd razgulite
Neka nama dade , Ne Europe NE ne.......u tome je upravu
Nemojte se samo struniti ,polahko te pregovore otvorite 😋
Očigledno je da iz nekog razloga EU neće da sredi stanje u BiH, a mogu to uradit preko noći. Možda i jest jedini i najbezbolniji način da uđemo u EU i da se izgubi smisao podjela unutar BiH (kantona, entiteta).
Za stanje u BiH EU je izravno odgovorna. Visoki predstavnici su bili iz EU, zar nisu? Kome je na noge išla ona blentava baronesa i pokazala svu glupost (vanjske) politike EU?
Ti ljuti glupi pojedinci bi trebali znati da je BiH trebala poceti pregovore davno poslije rata i prije Srbije, a zbog rata kojeg niste nikako tretirali trebali smo vec biti u EU kao drzava iznimka poput bugarske i rumunije za koje smo uvijek bili pojam.
Protiv su države EU koje rade sve module da se REPUBLIKA BiH što prije podjeli I njenih 1000 godina postojanja< izgubi u svemiru>.
ukinite entitete, to je jedino rjesenje. Ovi iz rs ce uvijek da koce put u Evropsku uniju. Pola stanovnika rs radi u EU, a srce im je okrenuto prema putinu. Veze s vezom nema. Kad su srbi bili prijatelji sa rusima!!! ja se nikada toga ne sjecam, mozda u 19 vijeku. Jedino rjesenje svih ovih problema je Sarajevo glavni grad i jedan predsjednik. Kao u svim normalnim drzavama.
Auu komentara, samo trbamo vidit kako se ponasaju sadasnje clanice EU, Prva madzarska pa poljska slovacka ,kolko im je dobro sad bi izasli,jeste bilo je dok su dobivali bas prave cifre pomoci ali sad je vrati koko sto si pozobala,Gledaj hrvatske sta je to bolje i granicu kontrolu su im vratili. Tolko je poskupilo da petkom i subotom na gradisci po tri sata cekaju da predzu radi po kile putera i ulja.
Glupane puter je jeftiniji u Hrvatskoj
Dok mi udjemo u Eu ona će se raspasti. Ionako situation is not good there.
Licemjerna EU, šutite na genocid Izraela u Gazi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nemamo ništa od ove EU osim što će otvoriti granice i olakšati narodu da se komplet iseli odavde. Fondovi i grantovi će svakako zavrnuti administracija i kapitalci, narod će opet glođat kološčuru.
Ne bi rekao da je ikad cilj EU bio da primi BiH za članicu, prije da je cilj prosipanje magle i raseljavanje naroda odavde, to govore njihovi rezultati, to je ono što se vidi a ova priča ako neko nasjeda na ovu im priču gdje nas mede taj nije dobar
Ne brinite se visoke diplomate neće Bosna nikad ući u EU i Nato.. Džaba pregovori i gluposti, svjesni smo mi toga, možda jesmo glupi al nismo toliko..
A vidiš brate da ima nekih glupana koji i nakon 30 godina viču bravo EU