Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo za bugarsku tajnu sluzbu! Tih ruskih placenika u BiH ima bezbroj u svim sferama drustva.
SimpleRed@Koliko je kod tebe Ulje??? Je li Zagustilo??? cccccc
Svi su placenici, i ovi sto rade za ruse, a i ovi sto rade za eu i usa... ja ne znam radi li ko u korist gradjana i postenih radnika... nisam jos za takve cuo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kad bi provjerio ip adrese ovih 50 rusodudlaša na klixu skontao bi da su to trojica jadova sa Sokoca.
Crno je bijelo, bijelo je crno.
a ovi drugi anamoni nemaju propagandu? Ma hajte molim vas....... cccc.... :(
Ovi kuhaju na Balkanu jos od vremena Tita. Sva nesreca koja nas je zatekla u zadnjih 30 godina dolazi iz Kremlja. Da je Jugoslavija obstala bila bi jedna jaka clanica NATO-a danas. To jedino nije odgovaralo Kremlju.
Ako želite iz nekog razloga da povratite upalite sputnjik ili russia today.Može i RTRS.
To se zna i bez Tajne službe Bugara.
Kakva je ovo vijest ? Čuj placala, mislite lobirala ???
Ccccc, sa duluma malina ove godine uzmes 5 - 6 hiljada eura, i opet Meho seljak, a ovi neke face kao, a za dvi milje izdaju otačbinu ljeba se ne najeli.
Buhahahahaahahahahahah, pa svako ima pravo govoriti sta mu je volja, nece mi zar CNN i BBC reci sta da mislim i osjecam.... E daleko je ovaj zapad dogurao...
Kod nas Didik otvoreno ide u Rusiju i glavni je destabilizator Balkana. Ja se nadam da će srpsko stanovništvo se napokon okrenuti svojoj zemlji na unapređenju standarda. I skinuti ovog demagoga koji prodaje maglu samo zarad svog bogaćenja. Imaju Srbi puno boljih pojedinaca od ove kabadahije.
Ufff, a to što cijeli svijet širi anti-rusku propagandu to ništa?
Sirili su i antinjemacku kad su bili nacisti
samokažemja@ Nacisti su zapadno od Dnjepra... Lijepi net sve ima dokumentovano, od 10 000 zarobljenih Ukrajinskih vojnika 90% ima nacisticke tetovaze!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako izgeda da samo ovi Bugari imaju mu... Kako kažu još samo čekamo kad će poskupiti Tuzlanska SOL, jer je Rusija najveći proizvođač Tuzlanske soli?
Bugari su , to se zna kroz istoriju, bili uvijek u fazonu, prikloni se jačem, nikad stava nisu imali, mrze makedonce i srbe najviše na svijetu...
jes vala da dođu turci oni bi se poturčili kakvi su, :P ček malo, pa nisu, al znamo ko jeee, u bem ti
Sta onda reci za Dodu i Covketa,prodase se za 2 milje. Haj da smo mi kliks konentatori,nego oni milioneri.
Multi da dodam na ovo milioneri