DaorsNaron
Spol
Ženski
Boja avatara
2174C8
Banovan
Ne
Registrovan
04.10.2020.
Komentari
1242
Komentari korisnika
Tko je gazda? Zar nije bruka da u 21. stoljeću jedna država ima autokrativnu osobu iznad parlamenta i demokratski izabrane predstavnike? Pa ovo je jedina kolonija u 21. stoljeću.
Mislim da smo mi ostali jedina kolonija u 21. stoljeću. 😔
Jedina stvar u kojoj se s Dodokom slažem je da je ovaj lik i cijela institucija Visokog Predstavnika bruka za državu, ali i za EU i cijeli moderni svijet
Ne vidim ni ja svrhu tvog komentarisanja. A no svog na tvoj komentar. 🤔 Ako ti se ne čita preskočiš. Svi sretni.
Racionalni njemac koji se bori za demokraciju i protiv autokratije kakvu ima Pitin, a sam koristi iste nedemokratskie ovlasti koje nisu nimalo demokractske ili drugačije od onoga što radi taj isti Putin. 🤔🤣
Hercegovački derbi u Kaknju. Zar Igman nije mogao igrati negdje u Hercegovini.
Ne možemo svi biti Bosanci u ovoj državi jer postoje oni koji se nikad tako nisu osjećali. Meni je nebitna etnija ili nacija, ali sam iz Hercegovine i nikad se nisam osjećao Bosancem. Poštujem bosance u potpunosti.
Od kad su se u CIK uhljebili stranački ljudi užas je.
A kako neće biti. Evo par dana gledam da znam listu za Čapljinu npr i nigdje nisam našao osim na onom dugačkom i teže razumljivom CIK dokumentu. Tako nepregledno i loš rad CIKa. Nikakve informacije nigdje. Evo ja sam mlađa osoba visoko obrazovana, pa mi se teško snaći a ne starije osobe. Gledam svaku stariju osobu stoji ispred i pita ljude koji im onda pokažu ZA koga da gladaju, a ne KAKO da glasaju.
Ovo Fadilu i pomaže jer očito idioti od naroda glasaju samo za kriminalce. Što je pod većim sankcijama ili ga se tuži to je draži glupom bošnji.