Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko su primili emigranata koji zive od socijale cudo nisu jos propali..
A gdje troše socijalu, je li klocu?
hajte djeco kući, ima hljeba i u Bosni... en pale već džamiju bosansku u Esenu a nije ni završena
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Kako su se mudraci dosjetili.Stavi ženu na čelo partije da se osiguraš od pojave brčića :D
Ova možda ima brkove ali dole
Da znas o cemu pricas, a vjerovatno nikad ne znas, znao bi, da je ona samo jedan od dva "cela" stranke. Drugo celo je muskarac.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kad moc opije tad pada i doktor/ica poput ove kao glineni golubovi! Ona nije nikakva glava AFD-a, glava je Gauland, inkarnacija pravog fasiste! AFD je popularan jer govori ono sto vecina Nijemaca misli, da su nadmocna arijevska loza, a to se osjeti u suzivotu s njima gdje sebe gledaju kao prva a sve ostale drugom klasom ljudi!
Znači opet mora da se formira antifaŝizam.? Samo sada neće biti SSSR-a na našoj strani? Putin je zanat nauĉio baŝ u DDR-u!
Prava Germanka visoka,vitka, dugo lice,plava ko god ne izgleda ovako bice Raus aus Deutschland😂
Hoce ova luda lezbejka da sjebe Njemacku kao onaj ludi Farange Britaniju - davno je rekla da sto je drzavo losije, bolje za njenu stranku. To je njezin motiv i nista drugo.
Dojč marke su davno odštsmpane. Da hoće da pozure, pa da se rješimo birokratske gamadi, slobodne trgovine I liberalnih uvoznih lobija
Koliko zla u ovoj zeni!
Kakve ba tradicionalne tvrdodesničarske,CDU / CSU su post-neocističke stranke,uvijek bile,uvijek će bit. German je nacista,otvoreni ili prikriveni u 84% slučajeva. To je tako,tako je od 1931-e i do kijametskog dana će bit.
Njemacka najvise profitira zbog evropske unije tako da je ovo šuplja.....
Vidi se da je lezbejka fali joj Kurca … sta su sevi dopustili Lezbejka+ Nacista 🤣
Alice Weidel je lezbejka koja se protivi gay brakovima. Protiv je imigranata, a u partnerskom odnosu je sa osobom koja je imigrant iz Azije. Alice je i sama imigrant u Svicarskoj
Gledaj ove kuje nacostičke
Ovo je definitivno ruska ispostava
Neče u njemačkoj problem biti migranti i gastarbajteri nego švabo kad skonta da je manjina u svojoj zemlji.njemačka se uvjek na vrhuncu urušavala zato što nikad nije znala prepoznat problem.kao i vrhunski naučnici sve znaju a pertle na cipelama problem ili košulja.
Maloumniku jedan u Njemačkoj je 13 miliona imigranata a 70 miliona Nijemaca
Treba joj zlo istjerati
iskomplecirana bakica.