Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Srbiji se na protestima skupi po 100.000 ljudi,u nasoj drzavi mala sacica ljudi,mi smo samo tastatura borci za drzavu,cast izuzecima koji nesto pokusavaju da promjene.Nije u ovoj drzavi do politicara problem koliko je do naroda
Dok ne promjenimo misljenja u nasim glavama, demonstriranja na ulicama su samo gubljenje vremena..
Ne mogu se skupiti kad oni koji nisu kompromitovani su sad u njemackoj. Ovo sto je ostalo sve ima negdje nekog preko stele. Ne smiju zapocetei i zaliti se jer in oni izgube.
Najgore je sto je covjek u pravu. Lik je u lajv prijenosu, koji je trajao preko 5min, ubio zenu i nitko nista. Pa na samom IG on je imao oko 10k pratitelja i nikome nije palo na pamet da zove policiju dok su uzivo gledali ubojstvo. Prosetao gradom krvav, nitko nista. Usred grada ubio momka. Policija bjezi od njega, cekaju specijalce, k**ce palce, kao da love Terminatora koji ima 7 pusaka, 6 bombi i dinamit oko pojasa, a ne jednog lika sa pistoljem.
Mahni se Bosne kretenu. Gledaj kakvu su ti jamu iskopali tvoji najbliži saradnici, Srbijanci, lašvanska lopuzo
Najzalosnije je što su jedni te isti ljudi preko 30 godina na vlasti i što su takvi uništili sve..
Velika odgovornost koju Vučić oseča prema Srbiji i srpskom narodu je osobina koju neprijatelji zloupotrebljavaju za napade na njega.
U Srbiji ima mnogo budala koji za svaki razlog izađu na ulice i protestuju. Dokaz je žuta bagra koja se kao bori protiv nasilja a sve sami šljam do šljama nasilnici i huligana. Užas.
Vucic moze biti premijer BiH ima drzavljanstvo...pa ga vi ljutite samo 😂😂😂😂
j38eš zemlju kojoj je Bosna zapad :)
Od…j..ebi ti od RBiH
Koja si vrsta manipulatora, od 0 do Vučić, čak je i ovu tragediju iskoristio da pere sebe.
Vučko fore prodaje narodu koji je završio fakultet sa 4 GOD OSNOVNE, hvala bogu ima ih dosta.
Tu se slažemo
Ne znam kako sudunica nije dobila, i da nije ovakav kraj bio . Na ono rjesenje kako uradila copy paste dovoljan razlog
U BiH je bio genocid!
Opozicija samo traži način da sruši Vučića i tako pomognu neprijateljima Srbije. Neće uspeti.
Citajuci o dogadajima u Gracanici ne samo meni nego ja mislim nikom nije naumpao vucic ni njegova faca covjek ko vageta u svakom jelu daje ima......
Pa ti si kriv Vucicu kao vodja drzave jer si predsjednik drzave a kod nas koga da krivis? 600 stranki, 5.000 politicara, prvog drugog ili treceg predsjednika entiteta ili federacije, cega koga?! Mi smo jedina drzava na zemlji koja ima tri (!!) predsjednika, vodje ovih ili onih naroda. Kod nas nista ne funkcionise, ne znam ni kako zivimo dje cemo kud cemo?! Mi smo jedini narod koji nema a moze, narod beznadja. I svi cemo s puskama hodati sigurnosti radi.
Mi smo narod koji ne bi trebao ici kuci sa ulica, narod koji ima za sta da protestvuje 0-24/7 ali ne radimo to! Zasto? Pa zato sto smo ovce.