Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sankcije su svakako pripremljene bila vec za Vulina Amerika i Kurti imaju cilj da izvrse pritisak na Srbiju.Sto zbog Rusije,sto zbog KiM-a.
Nema uvodjenja sankcija Rusiji.
Amerikancima je cilj da vladaju svetom i hoće da uvedu sankcionije svima onima koji podržavaju Rusiju. Ministar Vulin je meta Amerike jer je simpatizer Rusije. Nikakav drugi razlog ne postoji.
Ko još ima ovakvu dalabu za predsjednika.
Samo 100-tinak komentara za Vučka na Klixu? Bošnje na kolektivnom? 🙄
Energično i sa puno truda i znoja Vučić jača kako državu, tako i vojsku. Mnogim našim komšijama iz regiona to smeta. Rastemo i tazvijamo se ubrzanim i pozitivnim tempom.
Zajednickim snagama moramo da radimo na tome da sacuvamo mir u nasoj zemlji i izbegnemo sukobe sa NATO-om. Mi ne zelimo rat vec mir.
Molim vas da odvojite temu Vučić, Milanović i ostala populistička smeća od normalnih ljud. Možda posebnu kategoriju vašeg portala pod nazivom "Human garbage"?!
opet ova ubleha sve bi propalo da on nije tu svi napadaju Srbiju i Srbe non- stop,a on brani i samo on to moze da nije tu sve bi propalo. Koja prevara od covjeka u pm,a kontrola medija i propagandna masina melje omladinu nisu svjesni svoje nesvjesti sta im ovaj servira. Nisu ovi prostori dugo vidjeli ovakvog ublehasa,trebat ce vremena da ovaj ode sa vlasti spreman na sve da ostane tu
Govnjar teske Kategorije..
Briševo, Prijedor, Bijeljina, Foča, Višegrad, Bratunac, Doboj etc etc. Srušene 534 džamije, oštećeno 249. U pogledu katoličkih crkava, srpske trupe su uništile 117 crkava, a oštetile 40. Također, porušeno je osam katoličkih samostana, a devet ih je oštećeno. I veli Vučko nije genocidna tvorevina. Jeste Vučko, genocidna tvorevina jer je nastala kroz sistemske ratne zločine, masakre civila i vojnika, masovna silovanja, progone, logore, etničko čišćenje i druge strahote.
Malo se poravnalo od drugog rata, ali ne skroz.
Sta rece Dobrica Cosic: „Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.“ Ma mi nismo, nikada! Mi ne idemo ubijati, silovati, mi jok!
„Ropstvo, to je: smrtonosne su istine. Zato se i viču i šapuću laži. Svima i svakome. Laže okupator, lažu izdajnici, lažu i borci za slobodu. Lažemo da bi obmanuli sebe, da utešimo drugog; lažemo iz samilosti, lažemo da nas nije strah, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju i tuđu bedu. Lažemo iz ljubavi i čovečnosti, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode.
Big Player Vucic. 🤓
Kad dođe vakat ni NATO avioni vam nece pomoći.
samo da se zna,rs je genocidna tvorevina,tako ce biti dok god postoji.