Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok svi trebamo vjerovati u priču spontanog narodnog bunta, ovo mi daleko više djeluje kao borba između prozapadne i proruske mašinerije.
Zapravo i nije. Organizatori protesta su Đilas, Obradović i naravno Vuk Jeremić. Bez ovoga u sredini - nema protesta a upravo on je čelnik stranke "Dveri", ultradesna, neki je čak povezuju za fašistima (Ljotićevcima) i proruski su orijentirani. Đilas je tajkun. Zajedno sa Draganom Šolakom drži N1 i Telemach (SBB). Jeremić je također "pun ko brod" ali podršku zapada i nvoa ima isključivo Aleksandar Vučić da nije tako već bi bili pred rušenjem vlasti.
Ocigledno i jasno ko dan... jer pzonavajuci mentalitet naseg naroda duze godina, shvatio sam da mi sami necemo nikada se dici za svoje dobro protiv vlasti i vec cemo to uraditi iskljucivo kada strane agenture umjesaju prste i treba im bunt radi njihovih kreiranja igrica...dizali su nam cijenu goriva,smanjivali penzije, dizu cijene hrane, smanjuju plate, nema posla, kradu kak ostignu mi samo u kaficu malo istracamo o tome i idemo dalje..to smo mi.. ovo na slikama ne, to je strani efekat
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaka čast Beograde, Sarajevo Mostar, Banja Luko stidite se šta vam tri papka rade
@MostarskiRambo1987 Nek te boli, zato si jedna obicna danguba.
@MostarskiRambo1987 A priznaj da ti je prpa malo 😉
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
I ja bi im se pridružio ali ne znam na čiju stranu stati?!... plus hladno je vanka....
Kod nas je previše različitih struja da bi se moglo protestvovat. Svaki veći protest može dovest do sukoba između grupa sa različitim uvjerenjima, a samim tim i do građanskog rata.
da se hoce izmedju sebe iskrvit
Sad kad Vucic posalje muriju da ih napendreci, niko ne sme da vas bije breee ...
Tamo je gore nego kod nas....
Možeš lagati neke ljude svo vrijeme i možeš lagati sve ljude neko vrijeme., ali ne možeš lagati sve ljude svo vrijeme.
hoce vucic da glumi ruskog medvjeda na Balkanu, eto mu sad
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
"Kada bi se vanredni parlamentarni izbori održali u nedelju, Srpska napredna stranka osvojila bi 55 odsto glasova, a samo još dve liste prešle bi cenzus, pokazuje istraživanje agencije "Faktor plus". Toliko o tome. Pozdrav za setace :)
@gazi.bengazi... i srpske izbore, i bosanske izbore, i Brexit, i Trumpa izglasaju - seljacine... nikakav problem naci 55% nepismenih idiota isprana mozga koji za budjav sendvic prodaju i obraz i glas
Pozdrav za sve gradzane Srbije od gradzana BiH. Izdrzite!
Spavaś li mirno Vučiću
Kako god okreneš bošnjaci im drže sve konce iu Srbiji i u Hrvatskoj
Kako neće, pa Beograd je najzagađeniji grad na svijetu
samo bosnjo pije kafu dok gori skenderija
Sjedi Bošnjo i gledaj.