Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svuda se sranja desavaju nije samo u bosni, nek mu je rahmet dusi
@Bobazvaka Ne treba pisati "rahmet mu duši" jer se ne radi o Bošnjaku. Ako se desi da negdje u svijetu, u nekom kriminalnom aktu učestvuje neko iz BiH, u slučaju da je Bošnjak, to lijepo piše. Ako je kriminalac katolik ili pravoslavac, tada pišu da je iz BiH.
@dubrava1929 znam i ne napadam, nije u tome stvar, stvar je da imaš rječi koji su turcizmi usvojeni u našim jezicima i germanizme i sl i sve ok ali nema smisla koristit non stop neke Turske fraze pored svog maternjeg jezika (u njegovom slučaju Bosanski) za rječi koje postoje u istom.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Nije Bosanac,nego šiftar pucao oca o sina muslimana iz Bosne!
Jest se djikana ovdje nakotilo, pa ko komarci oblijecu oko kliksa....udavise.
@B0SNAE Li kad god smo vas s' oka puštali,napravili ste zlo!
ovi muslimanko-islamski teroristi sa 23% se samo kolju. teba to zapadna europa potrpati na brod i iskrcati na madagaskar.
balija gdje god ode sjebe sve
ima dobar doner dole nize mozda 500m s lijeve strane
Sigurno slucajno
Nije bosnjak garant! Smrdin sa sinom ispijo rakijetinu u gluho doba noci!! Hoce oni popiti pa onda idu da cine genocid!
@nasa.je.bh Đes vidoviti Milane
@nasa.je.bh poseremo ti se u usta patrioto na tastaturi
Restoran... dobri stari drug alkohol
Od kada su jalijaši i barabe važne da se o njima piše?
Bit ce bolje
Pun portal vlaha- besposlicara. Cim sabah nastupi oni na radno mjesto trovaca navale. Frustracija je takodje bolest vlasi
To su opet neke iskusne barabe i kavgadzije koje brukaju i blamiraju citavu naciju
Da nije mozda bosanski srbin?....ah da kad je kriminal onda su Bosanci
ljevičari momentalno da ste podijelili 3 miliona eura socijalne pomoći, vidite da su jadni toliko ugroženi da se i ubijaju
rahmet dusi sabur porodici