poluzenapoluvatra
Spol
Muški
Boja avatara
A45091
Banovan
Ne
Registrovan
14.09.2017.
Komentari
948
Komentari korisnika
Doveli ste ga vi gdje treba zajedno sa drzavom. Svakodnevne pucnjave, javauk i kriminal na svakom cosku, stele i gdje treba i gdje ne treba, administracija i birkoracija ko u prosjecnoj africkoj drzavi, kumovali i surovali sa svim nakaradnim rezimima kojih se odricu sve zemlje svijeta, postavljali krezube i nepismene na nezamislive pozicije i gle cuda, sjetili se isa bega isakovica sad. Povorka ponosa je problem, korupcija i cirkus od drzave nisu. Bravo.
Pricajte sta hocete, ovo je dobra reakcija. Ovakvi kvarovi negdje traju i danima. Struja se mora postepeno pustati inace bi jos veci kolaps nastao da puste sve odjednom. Problem je u losem odrzavanju mreze u Grckoj i Albaniji. Reakcija nasih agencija sasvim korektna!
Problem na mrezi u Albaniji, ove ublehe po klixu vrte pricu o uhljebima. Znate li ista drugo napisat
Portugal bas bijedno i prljavo igra
Nasa djecurlija u repki da gleda i zapisuje kako se igra. Arda Guler je 2005. godiste, pomeo bi sam onih nasih 11
Gruzijci predivan narod ali naalost kubure sa proruskim stranama kao i mi. Bilo bi fino da pobijede. :)
Na osnovu ega je belgija trea na fifa rang listi zauvijek nejasno
Sudija sve radi ne bi li belgija makar jedan go dala
Za sad se od ovih vecih ekipa pokazale samo Spanija i Njemacka. Ovo ostalo talasika cista. Bilo bi lijepo da Slovacka pobijedi. :)
Sve ove uslovno receno manje reprezentacije ginu na terenu, pokazuju kakvu takvu uigranost. Nasa izgleda kao igra gluhih telefona, kao da ih je neko 5 minuta prije okupio i rekao de hajte samo sutajte loptu. Neodlazak nas je samo spasio sramote. :)