Komentari (403)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedina greška koju je Haag napravio je što nisu dosudili bosanski genocid, koji se dešavao gdje god Bošnjaci i Hrvati nisu imali oružje uz sebe. Od Sanskog Mosta, do Prijedora, Zvornika, Bijeljine, Višegrada do Trebinja...
@BoSSnA08 Pa ebo ga ti, citav svijet je gledao sta se desavalo, a ti krivis nekoga u Sarajevu za sve sto nam se izdesavalo? Kakva pravda dijete drago. Evropa zna sta se desilo, nemas ti njima sta dokazivati. Oni bi najsretniji bili da su nas u potpunosti istrijebili. To je i bio cilj. Prosto je nevjerovatno, koliko Bosnjaci ni 20 godina poslije agresije ne kontaju sta se desilo i sad krive jedni druge. Sto je najgore nove generacije su dosle i potpuno prihvatile takvu distorziju proslosti.Fuj.
@Jakov Kako mislis naoruzavali nas. Mislis bacali granate i ravnali gradove gdje su bili civili. Nemojte nas vise naoruzavati onako. UZP prijatelju. Na čelu ti piše i ne mozes izbrisati. A kao sto vidis Bosnjaci vas nisu tuzili za to jos uvijek, a imaju sve argumente na svojoj strani.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Pa i nisu za EU, neka srbuju i voze stojadine i ladurine ko sto su i navikli i nek jedu slamu, nek se uvlace Putinu u dupe i dalje i to je to.
Srbija je u dvadesetom vijeku uradila 3 genocida: 1.Prvi genocid je Srbija napravila 1912/13 za vrijeme Balkanski ratova nad Albancima Kosova.O tome piše Dimitrije Tucović u knjizi Srbija i Albanija. 2.Drugi genocid je Srbija uradila u drugom svijetskom ratu nad Folk Dojčerima-Njemcima u Vojvodini koja je protjerala i ubila 700 hiljada Njemaca-Folk Dojćera. 3.Treći genocid je Srbija uradila nad Bošnjacima u BiH 1992/95 i nad Albancima na Kosovu 1999.godine.
Najveca greska NATO-aje sto vojnom silom nisu dosli do Beograda! Danas bismo imalu najuljudniju drzavu na Balkanu! Srbiju!
Nema Cile- Mile zna se ko je započeo I svjetski rat, i zna se ko je kriv za Srebrenicu i Genocid nad Bošnjacima. Genocid u Srebrenici će zauvijek ostati na sramotu Srbiji dok je svijeta i vijeka
Nije EU za Srbe ba nikad ni bila, za njih je traktor, rakija i iskopani rovovi prema susjednim drzavama. Pogledajte Kipar, Armeniju, Rusiju i Srbiju. Taj neki gen pravoslavni samo trazi krize, uniforme, kalasnjikove i neprekidne tenzije. Bio sam nedavno u Beogradu, glavnom i najpismenijem gradu, razocarenje dozivio. Svaka treca recenica ruska armija ima ovo, Grcka ovo, jbt mentalno retardirani ljudi.
Sve to ide geografski, jedna po jedna. Nema šanse da Srbija udje u EU, prije BiH.
Baš me zanima, s obzirom da su se sklepili sa sve i jednim s kojim su se mogli sklepit, kad dođe red i na to da se sklepe i sa Rusijom i Kinom, šta će biti!?...
Srbija sama sebe ''potapa'' i sebe i Srpski narod. Dok se ne suoče sa svojom pčolitikom od 1990 nema ''ništa ni od čega''.
Srbijanci u srbiji i srbi u regiji neshvataju da su sa ulaskom crne gore u nato i izlaskom makedonije iz srpsko ruske zone interesa i skorom prikljucenju natu oni postali potpuno neuticajni. Nemaju izlaz na more, okruzeni zemljama nata. U par poteza zapad moze zabraniti ili kontrolisati ili zabraniti sav transport po zemlji hrane, oruzja. Isto tako vazdusni promet. Nema dostave oruzja od rusa. Njihov uticaj i znacaj se potpuno istopio. Nema vise kurcenja, srbija je mala...
Ljiljan57 - Ima tamo, u Srbiji, puno, puno pravih građana i sa pravim demokratama. Samo sada je narod na redu da svoju zemlju opet dovede u red. Treba im opet jedan Svetozar ili Tito! No sa ovim jadama i mloševićevim isprdcima biće baš tško! Čak sadanja vlast nikako nemože da shvati da su pusto ostrvo puno laži, mitomanije, lažnih veličina i naroda u vrlo bijednom stanju. Jedan od takvih je bio i Pokojni Oliver. Zato nema ni Đinđića i sada njega, Olivera Ivanovića!
Anđelković??? Nečeš da budeš svjestan i savjestan- ti si samo odraz politike laganja i paralaganja sopstvenog naroda. Marioneta svake vlasti u Srbiji. Nažalost Srbija ima manje pravih, narodnih ljudi, od likova poput Anđelkovića. No, isplivaće Srbija - kada se otarasi ove vlasti i ovakvih guzopričalaca!
Srbi moraju priznati Kosovo da bi usli u EU!
Srbija je u dvadesetom vijeku uradila 3 genocida: 1.Prvi genocid je Srbija napravila 1912/13 za vrijeme Balkanski ratova nad Albancima Kosova.O tome piše Dimitrije Tucović u knjizi Srbija i Albanija. 2.Drugi genocid je Srbija uradila u drugom svijetskom ratu nad Folk Dojčerima-Njemcima u Vojvodini koja je protjerala i ubila 700 hiljada Njemaca-Folk Dojćera. 3.Treći genocid je Srbija uradila nad Bošnjacima u BiH 1992/95 i nad Albancima na Kosovu 1999.godine.
lari5 - dan danas kada se od Niša ide prema Kosovu, veliki broj sela po Toplici nose Albanska imena, a Kuršumlija Tursko! Tako je i na potezu Medveđe ! A to je sve iz perioda Balkanskih ratova i kasnije kraljevine SHS!
@Mickey100 - iz Vovodine je poginulo 28000 Njemaca, devedeset posto u jedinicama koje su ratovale na Istoku, sa Rusima! 10% je stradalo u samoj Vojvodini. Broj protjeranih varira zavisno od toga ko je na vlasti u Srbiji!
Turske čehre
Samo sankcije uvest Smrdiji i zabranit trgovinu. Kosovo je Albanija
Koji apsurd, srbija će moci u EU tek kad prizna genocid nad muslimanima u bosni, znaci nikad. Bosna nece nikad biti primljena u EU jer je većinski muslimanska zemlja.