jedina greška koju je Haag napravio je što nisu dosudili bosanski genocid, koji se dešavao gdje god Bošnjaci i Hrvati nisu imali oružje uz sebe. Od Sanskog Mosta, do Prijedora, Zvornika, Bijeljine, Višegrada do Trebinja...
@Indigont To su upravo momenti gdje je zakazala bh. politika, ona koja za sebe smatra da je pro bosanska (zato ne vjerujem ni jednoj, lijevoj, desnoj, centar sve uhljebi). Za pravdom moras ustati, nece ti je niko sam donijeti. Ljudi koji cekaju pravdu su obicno oni koji galame na strance, svijet, sud ovaj onaj, sve i bilo koga samo ne vidi sebe i svoju pasivnost.
@BoSSnA08 Pa ebo ga ti, citav svijet je gledao sta se desavalo, a ti krivis nekoga u Sarajevu za sve sto nam se izdesavalo? Kakva pravda dijete drago. Evropa zna sta se desilo, nemas ti njima sta dokazivati. Oni bi najsretniji bili da su nas u potpunosti istrijebili. To je i bio cilj. Prosto je nevjerovatno, koliko Bosnjaci ni 20 godina poslije agresije ne kontaju sta se desilo i sad krive jedni druge. Sto je najgore nove generacije su dosle i potpuno prihvatile takvu distorziju proslosti.Fuj.
Prikaži sve komentare (403)