Komentari (176)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad dođe kriza Bosnjo će opet ispružiti ruku prema Srbiji, kao kad je počela korona i kad nije bilo brašna, pa kasnije za vakcine, pa više puta za plin itd. Do tada će da pljuje po Srbima.
Kada je nestasica, prvo velike zemlje za svoje potrebe uzmu ono sto ima. To ste valjda naucili na vakcinama. Ono malo sto dodje malima dostize enormno visoke cijene. To ste valjda naucili sa inflacijom zadnja 2 mjeseca. Sposobna vlast brine da su rezerve hrane uvijek pune i uvecavaju ih pred mogucu krizu. Pitate li ove svoje a vlasti kolike su robne rezerve?
Opce poznata stvar da je Svedska kontala da vise nikad ni s kim nece ratovati, pa je nekih 20-30 godina unazad unistila ( radi velikih troskova odrzavanja i skladistenja) sve ratne rezerve sto se sanitetskog materijala tice ( i drugih vrijednijih materijala). Kad je pocela korona, bilo je Ne trebaju maske i ne trebaju rukavice u zdravstvu i privatno. Pa su ljekari npr u Stockholmu sami sebi online narucivali extra maske i drugu zastitu.
Kad počne da svemu tome ističe datum ima da dovlači avionom kao i vakcine. Ne možeš hrane na ovaj način nakupovati za 5-6 godina.
Zar nemate dovoljno SDO-a iz 1946-e?
Pametan čovek kupuje zalihe hrane jer zna da će skočiti cena pa da na vreme obezbedi.Tako treba da se radi samo ne znam šta će oni u FBiH jesti ako dodje do krize.Verovatno ćeda mole NATO pošto BiH želi da bude član da im udele zalihe hrane iz svojih skladišta.
Vidiš kako pravoslavci lažu Njegov predsjednik, Vladimir Putin, izjavljuje: Histerija Zapada dostigla je tačku apsurda.
i kod nas se Dilfa razletio na sve strane.
Ne bih ulazio u te robne rezerve. Al 30 moliona tona soli para uši. Vjervatno je novinaru copy paste isto 30 mil tona soli i 30 miliona hljebnih žitarica. Pa pogledaj kiflu i pomnoži.
Kad Vucko donaciju posalje u BIH kao vakcine,a mi ga docekamo rasirenih ruku jahhhh
POVRDIO
Ovo ti je prica kad moj komsija asim naspe pun rezervar jer ce poskupljati za 3 feninga....pa to je za narednih 7 dana moj asime
Sto ce da se prdi po srbiji..
Oni jos kukaju od par nato bobi. za njih je rat uvijek opcija ako protivnik nema naruzanja, pizde od ljudi
Srbi su ratovali sami u Bosni protiv Bošnjaka, bosanskih Hrvata, Hrvatske, NATO, Al Kaide i ostalih islamističkih militanata, zapadnih plaćenika i dobrovoljaca. I opet niste uspeli srušiti RS.
Pa te kolicine nisu dovoljne ni za pred. stranaka a da ne pricamo o noroduu poslat ce vam Dodooo
Hoće li opet dijeliti zemljama regije kao i vakcine? Pitam za Bakira.
Meni ovo lici da se on priprema za rat...
Milion kg graha!!! Svi problemi ce se odprditi