Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Aco! Sram te i stid bilo. Ti uopce ne smijes da spominjes nasega Orica. To sto je on sluzio Slobodanu Milosevicu,to je njegova osobna volja. Nama su broblem nasi izdajnici,pro-zapadnjaci. Ti Aco nisi ni svjestan,cak i da je Naser najvece g.o.v.n.o? On je nase G.o.v.n.o! A svako svoj izmet voli!
Aco i mama ti je volila Nesera! Pogotovo u zornjak!
Samo kad bi bio osudjen slicnom kaznom i PROJEKAT u kome su oni srcem i dusom ucestvovali misleci da rade pravu, srpsku stvar. Nazalost projekat traje!
@Aco,Naser Oric je bio u Hagu i oslobodzen je optuzbi, sada je slobodan covjek.Kada ce te vi genocidni brabonjasi i subarasi isporuciti Mladica septicko genocidna stoko.SRBIZAM je zlo koje ce vas pomesti iz BiH a i u septickoj genocidnoj SMRDIUJI ce vas ostati toliko da cete svi stati pod jednu sljivu.SRBIZAM =NACIZAM. Ti nemas nista pametnije reci na presudu Lukica a tvoje prozivanje Oriuca i poredzenje sa njim potvrdzuje da ste vi genocidne zvijeri stoka koju treba tajna sluzba cisiti iz BiH a i Septickoj SMrdiji po uzoru na lova jevrejskog MOSADA na Naciste.Srbizam nije porazen a potraga za Drazom samo govori da ste bolkesna nacija koja ce sama sebe unisiti.Osveta vas ceka za sve zlocine nad golorukom sirotinjom genocidno krivoslavno brabonjava marvo.
bitno je da su oni osudeni nije bitno koim jezikom se pise
na bosanskom sa kaze \"uopce\" a ne \"uopste\", ako vec neces da se koristis srpskim jezikom... s postovanjem
bitange treba objesiti fujjjj
ACO, hebo ti nasr mater u chajni kolutic
Sta mislis koliko je rodjaka od tih sto ih je Lukic zapalio bilo u Srebrenici? Ili drugih koji su prosli kroz isti pakao? Uzevsi to u obzir, zar ne mislis da je svjetsko cudo sto su Naser Oric i njegova zlocinacka banda ubili samo par desetina spskih civila?
Moželi se uopšte ovakav počinjeni zločin kazniti.? Zar se može uopšte ovakvim zločincima suditi.? Te monstrume treba objestiti u Višegradu uz prisustvo svih građana Višegrada,kao dokaz šta će se desiti onima koji pomisle da ovako zlo nekome ponovo učine.!!!
\"Zločin i dalje traje \" U pravu si, naser oric je zlocinac ali se slobodno seta
Dabogda njegovi svi izgorjeli i njegov korjen izumro....
Pravda nije zadovoljena,niti ce ikada biti! Da ima pravde oni i njima slicni nebi zivjeli ni sekunde nakon izricanja presude!
Zločin i dalje traje