Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kosovari svoje ne daju, ni milimetar, nikakve srpske opštine ne dolaze u obzir, ne daju kosovo ni za sta..a nasi idu na noge covicu ko da mu je Bosna babovina i dogovaraju se kako ce je jos vise podijeliti, mater svoju bi prodali za fotelju.. Niti jednog normalnog političara mi nemamo.
Kurti nema oraha u dzepu, i to je ono sto Vucicu najteze pada. On place za Haradinajem i Tacijem.
Nije nego se planski ubace izdajice na pozicije moci
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U Kosovara nema izdajica, oni takve pometu. Naučili se na primjeru Bosne pa ne daju ni milimetar onoga šta ne moraju. Ne treba još jedna pc
koji kralje...u zatvoru i naziva režim Slobodana Miloševića fašističkim...nije ko ove naše splačine od političara..Bakir, Nikšić. Šćepo i ostali...
Jedan od rijetkih nekorumpiranih i sposobnih političara na Balkanu, kojeg nažalost USA i EU zbog političkih ustupaka Srbiji, sada puštaju niz vodu.
Ugura Kurti pa ona Murti..na sta je Srbija spala da Kurti diktira tempo..haha
Uđeš na tik tok ima na desetke snimaka kako i jedni i drugi šalju svoje snage. Poslije ovih 48 sati Kosovo će definitivno krenuti u naplatu kazni. Pitanje je kako će Srbi reagirati na ovo.
https://youtu.be/mdAMsBwPoYY
Crna rupa europe. Pametnom dosta,fkupanu more do koljena
Kosovo će ostati u trenutnom statusu, moraju živjeti sa tim da neće nikada biti priznati, a Srbija se mora sa tim pomiriti da su protjerani iz Kosova. Problem da UN kaže da je Kosovo dio Srbije ali u stvarnosti nije, i sada se puno država na to oslonja da kažu, pa kako to Kosovo može, tako i mi hoćemo
Ako uzmemo zadnjih 200 članaka u vezi Srbije, jasno se vidi, da je klix pokušava diskreditirati, najviše zbog komentara koji održavaju ovaj Portal. Teme za komentare: skandal u crkvi i džamiji, Milanović, Dodik, Bakir, Sebija, Čović, Kosovo, Srbija itd.... Uvijek u naklon jednoj strani i do granice dozvoljenog
Sam odabir slika kada nekoga žele diskreditirati sve govori. 1 strana nikada nije bila kritikovana ! A neki koji ovde pišu članke su u toj stranci.
Pencilin!
Genijalac, dok on parira Vučiću na opštu radost svih prisutnih, EU mu odložila raspravu o viznoj liberalizaciji zbog tenzija na Severu KiM. Fenomenalan potez Kurtija da zadrži mlade ljude na Kosovu xd
Kurti je bio sitan politicar ko nas bakir a vidi ga sad
Državnik se i postaje (uz političke i intelektualne vještine) dugogodišnjim aktivizmom i integritetom, a ne završavanjem DIF-a za par dana, naslijeđenim prezimenom od oca ili bježanijom kad krene rat. Mi nemamo ni političere ni narod koji imaju integritet pa nemamo ni neku veliku šansu.
Lako je biti faca kad imaš velikog brata i šta god uradiš, niko ne smije da te istuče. Ja sam u prvom razredu osnovne išao u školu sa sinom lokalnog vlasnika košpicarnice. Imao je debelog brata, 4 godine starijeg od nas. Ja sam se jednom potukao sa mlađim, došao stariji i istukao me. Da Kurti nema strateški važnu američku bazu u sred Kosova, vidjeli bi kakav je baja. Uostalom, ne bi imao ni državu, barem ne ovu.
Možecrs, srpske opštine, hb, uzp, konjstitutivnost.. sli ni pomisliti o bosanskoj autonomnoj pokrajini na sandžaku. O bošnjačkim opštinama u Srbiji. Ti krst neće da čuje.
Sve stoji faca zajeban al priznanje srbije da dobije malo morgen.