Komentari (199)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma odjebite vise, hrani Hrvatsku pa onda kenjaj
Ma je li, vi muslimani bi, kao najbrojniji, htjeli Srbima i Hrvatima birati predstavnike vlasti!? Bgm, taj film nećete gledat! Ili Dejton ili raspad!
Moraju se implementirati odluke suda za ljudska prava,bez toga nema članstva u EU,jedono vam preostaje BRICS
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Rasista i hrvatski imperijalista
Ako Srbi i Hrvati mogu da imaju posebna prava, na uštrb evropskih prava i sloboda, hiću i ja kao Bošnjak da imam šerijatski dio BiH đe žene nose nikad, đe je oetak neradni, đe postoji smrtna kazna i đe vlada šerijat. Sasvim LEGITIMNO! Posebna jer je "građanski i multikulti" blok pristao na legitimnost.
Ta ce oni moraju slusat kad im svabe narede
Pa dobro jasno je svima da vi hoćete da upravljate dobrim dijelom Bosne iz Hrvatske i ne odgovara vam politička volja ovog naroda samo su oni hrvati koji glasaju za vas a ostali nemaju pravo a reciprocno broju glasača ne možete imati nikako takvu brojčanost u vlasti. Ovi ljudi u Bosni veliki broj žele da žive u svojoj državi Bosni samo mali broj želi to što i vi
Plenki, ti si iskreno meni najbolji politicar na Balkanu trenutno. Znas i sam da Hrvati nisu ugrozeni i da je clan predsjednistva nebitan, u parlamentu hrvati imaju jednak broj stolica kao i svi ostali. Daj pomozi BIH da sto prije iđe u EU da se riješimo više nebitnih stvari i polemika.
Kad ce vise Hrvati dobre volje da nam skinu nogu sa vrata? Desnicari vam pokrase sve. U zadnjih 30 godina smo mogli razvijati ekonomiju, sto bi svima bilo bolje.
Izađete na glasanje, koliko glasova toliko predstavnika, ne postoji ništa legitimnije, A, to što se vi smatrate pet puta vrijednijim je već slućaj za promatranje.
Pa gdje su EU vrijednosti???
Ovi sto posto poto zele da glasuju kao sto se glasuje u Hrvatskoj trebaju znati da je Hrvatska jednonacionalna drzava hrvatskoga naroda i manjina dok je BiH ustavom uredena drzava tri konstitutivna naroda! Dakle gospodo prvo srusite Deytonski Ugovor pa ce mo onda vidjeti kako ce se dalje!
U Dejtonu nema nikakvog legitimnog predstavljanja, samo u vašim poremečenim glavama.
MOZES, AL U LIJEPOJ TVOJOJ, NPR LEGITIMNI HRVAT LEGITIMNI SRBIN LEGITIMNI MADJAR LEGITIMNI BOSNJAK LEGITIMNI JEVREJ LEGITIMNI ROM LEGITIMNI TALIJAN ITD. U BOSNU SE NEMIJESAJ. JESIL RAZUMIO
Vi cete igrati onako kako EU svira i zauzimat cete se za ono za sta vam EU dozvoli da se zauzimate. Novcem se kontrolise svijet.
samo legitimno naravno pocet od hrvatske srbije itd pa ovi hrvati istrijebili srbe sve iz hr pa vise je duplo srba y hrvatskoj bilo negoli rvata u BIH
Plenki zauzimaj se ti kome hoces. Od sada vam ni fasista kojeg ste licno nagradili za to djelo jer je isti kao I vi svi nece vam pomoci. Sve moguce privilegije ima ta manjina u BiH. Ali Sve. I opet vam ne valja. Zato sto pored Zeljka Komsica ne mozete Izgradit taj plan koji ste zacrtali sa istocnim susjedima. Samo zaboravio si da bi morali pobiti sve Bosnjake da dodjete do tog cilja. To ce biti tesko izvodivo Plenki. Zato svako dobro ti zelim, I napusi se moga Sadama.
sto nam Plenki hoce reci? Nista novo! On nam opet hoce reci da SAMO onaj iz HDZ-a je hrvat... svi ostali su bosanci katolicke ispovjesti.... E nece da moze!
NARAVNO - Ovo je jedino što najviše odgovara Beogradu i Zagrebu i što će se truditi da zadrže po svaku cijenu. Nema ništa dok mi sami, mimo njih, ovo ne riješimo i shvatimo da su nam susjedi prljavi manipulatori koji se koriste nama, i ništa više.
Samo treba glasno trazit da se sprovede presuda imamo presudu iz EU nije neka lokalna znači to se islostovati mora a ovi fašisti nek se otkrivaju samo.
NARAVNO - Ovo je jedino što najviše odgovara Beogradu i Zagrebu i što će se truditi da zadrže po svaku cijenu. Nema ništa dok mi sami, mimo njih, ovo ne riješimo i shvatimo da su nam susjedi prljavi manipulatori koji se koriste nama, i ništa više.
Sikter više!!!
Bosna je članica Vijeća Evrope i kao takva je dužna da ispoštuje ovu presudu kao i prethodne jer će je stalno Komitet ministara prozivati da li je ispunila zahtjeve Evropskog suda. Doći će na sto Helezu pa ćemo vidjeti kako će se Trojka ponašati.