Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve oni znaju do u detalje , ali crkni magarče dok trava naraste , 🤮
Parlamentarci razni traže sve i svašta ali im se to ne ispunjava. Samo EU parlament ima 650 poslanika.
Al Vucicevci loze Dodika a on to i vidi i zna i ne moze mu nista. Vucic bi prisvojio teritorij rs-a ali bez Dodika, a ovaj to naravno ne da. Prva podvala Dodiku je izjava o Djokovicima ( Ciganija i to zesca). To su objavili Vucicevi ljudi. Druga podvala je fotografija koja nema veze sa Olujom, to je odradila Beogradska agencija a papci u Banja luci i ako su gledali prilog nisu skontali podvalu. Otuda ona Samo Sloga Srbina Spasava ( ili ti 4 S).
Naravno da su osudili. Konačno neko da stane uz našeg predsednika.
Jos da osude Hrvatsku za direktno mijesanje u izbore BiH i to je to.
sve sto se desava na ovom prostoru je produkt njegove politike i sav val narastajuceg nacionalizma je pod njegovom ingerencijom
Cekamo 15:00 sati! Od 15:00 guzva ne Klixu! Chetnici i Hustase dolaze za radnog mjesta i komentarisu na Klixu! Koliko vam DoDICK i CoVIC placaju za tako nesto?
Evo doslo je 15:00! Sta sam rekao! Chetnici i Hustase dolaze na drugo radno mjesto!
Smeta im što Srbija raste, razvija se i napreduje!
Da li znaš....da se iz Srbije od 2000. do 2021. iselilo oko 980.000 ljudi što je jednako polovini broja stanovnika Beograda, što je jednako broju stanovnika dva Nova Sada, što je jednako broju stanovnika 17 Šabaca...Što bre napuštaju tu lepotu?
Napadaju Vučića zato što Srbija konstantno napreduje, raste i razvija se!
Napadi na Vučića su konstantni i sve učestaliji kako se Srbija razvija i raste!
Strašno je to što se region toliko bavi dešavanjima u Srbiji!
Svima smeta napredak, rast i razvoj Srbije!
Ihhhhh, da su Albanci ili Bosanci svi katolici, to odavno bilo riješeno.
Ne moraju biti katolici,ali se mogu udružiti katolici i muslimani protiv faš1st1čk1h č3t3lj4
Dok je ovih političkih evropskih šup**a može Vučić ha radi šta hoće...i radi.
Medjunarodna zajednica je jebena kula od karata, cim su nasi decki (zoky& plenky) malo dodali gas ovi su preko kristijana kovača odjebali sda talibane. Zokiju je dosao neki neimenovani veleposlanik (prije umetanja) i pitao ga 'dobro, jel ovo vodi u rat'. Znaci, to je hrpa bezglavih smusenjaka i jalnuskih diletanata koji se boje vlastite sjene i njih mozes jebat bez posljedica. Jedini problem su ameri odnosno židovi unutar usa administracije.
Upravo citam memoare richarda holbrookea. Ti zapadnjaci su nevjerojatne pickice i klimoglavci. Srbi su 10 god pravili kaos po ex yu i ovi nisu skupili muda da poduzmu bilo sto. Srbi to znaju i testiraju zapad non-stop. Da srbija sutra napadne kosovo ili proglasi neovisnost rs, oni sami po sebi ne bi ni reagirali osim 'ostrom osudom', jedino bi ameri mozda nesto napravili. Oni jednog pickpustog trpe preko 10 godina i uvazavaju ga kao sugovornika, tu je sve jasno.