Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlican advokat, sve ih je redom odbranio cak sta vise svi su otplatili ostetu koje je on branio 🤣🤣🤣 lik je isto iz crtanih filmova, mentolcina al sa parama 🤣🤣🤣
Fin advokat koga je god branio popušio ga je
Zasto se daje medijski prostor ovom metuzalemu? Ima li kakva mladost, neko perspektivan da popuni ove stranice,neko ko moze biti motivacija omladini? Maknite vise ovih matorih koji su puni sebe a nista dobro donijeli nisu nikome.
Jeben je ovaj Petronijević, i to više puta
i treba ga ostaviti istocno od civilizacije da sudi praznim stolicama....a dacu mu i ja jednu stolicu, onako malo tvrdju pa da je istrazi i osudi...kockastoglavi primitivni vepar
Ovaj sve koje je branio zavrsili na visegodisnjoj robiji hahaha.
Đavolji advokat
pravi baja, svaka ćas
Skoro da mi bude zao pampers-djenerala sto ovakav gmaz zaradjuje pare na njegovoj muci, koji levat od komandanta braco draga.
KURTON! NEMA DEBATE
Stari udbaš. Nekada Slobin sudija u Prištinu za kažnjavanje Albanaca. Korišćen u Hagu, a i sada ga koriste, da ne bi optuženi slučajno Srbiju pomenuo u procesu. Inače, koga je god branio zaglavio je doživotnu robiju. Tu je samo da zaštiti Srbiju.
Hahahahahaha vidi mu frizure, Bože sačuvaj.
Koji je moto ovog mitomana, lafo advokata? "brzo i bezbolno vas smiještam u zatvorsku ćeliju" vlahahahahaha
Respektabilna sudska i advokatska karijera, kao i kosica gosp. Petronijevića. 😀
Sramota za advokatsku komoru srbije. I pored toga što je javno potvrdio da je počinio krivično djelo nikada mu nije oduzeta dozvola za rad. Advokat a kriminalac.Bruka i sramota . I još se pojavljuje na medijima. Mrak u srbiji.
Ovaj je osudio Čerčila i Napoleona a branio Himlera i Kaligulu. Vodio je i proces Kleopatra protiv Cezara. Gandiju je dao 5 a Brus Liju 4 godine. Ovo ima samo kod Srba.
Onaj kome je trojka ukinula zabranu ulaska u BiH. Eto ko je.