gooUser1587456880
Spol
Ženski
Boja avatara
c1c1c1
Banovan
Ne
Registrovan
21.04.2020.
Komentari
954
Komentari korisnika
Zbog nekorektnog banovanja od strane administratora klixa u čiji IQ imam sumnje..završavam sa praćenjem ovog portala. Nekorektnu cenzuru ne podnosim. Želim Vam objektivnije procjene ubuduće.
Stranka ti se raspada Dino..država tavori..tonemo sve dublje...gdje hodaš i šta radiš? Ima li hajra ikakvog od toga? Sreća pa hurme ne donosiš.
Cinizam Amerike u svakom pogledu. Jasno je oduvijek koga i šta Amerika podržava. Sramotno!
U najmanju ruku cinična i nemoralna izjava. Kao da je Rusija moralna vertikala u međunarodnim odnosima. Šta je sa Ukrajinom?
Takvi kao ti niti znaju ko su niti šta su..njima je sve drugo i sve tuđe prihvatljivo jer svoje nemaju. Ti si izgubljen jer neznaš ništa o sebi. Jadno je to tvoje stanje.
Kakve veze ovo ima sa našim običajima? Ovo je uvozna glupost i smeće koje samo zaglupljuje mlade.
Gdje nestade ona " nezavisna " analitičarka...Ivana Marić? Čudi me da nema baš ništa reći na ovakve pojave? Ma možda je i bolje da šute takvi..ko zna s čim ovo uporedili..i to opet kao negativno kod Bošnjaka! Bravo nezavisni!
E šta smo dočekali..da nam ovakav retard bude ministar i da on određuje šta je normalno. I još gore..da on ovakav ima pristup povjerljivim informacijama. Užas! Seljačina sa dna kace..džaba ti odijelo i kravata..koju ti je vjerovatno neko ko to zna svezao..a ti joj nesmiješ čvor razvezati kući!
Kolega svaka čast. Nedaj obraz pod noge. Bolje časna ostavka nego se valjati u blatu. Pitam svoje Bošnjake...ima li među vama jedan načelnik da ovo uradi? Ima li? Ja se svojih stidim zbog istih stvari! Gdje vam je hrabrost..moral..karakter?! Progovorite!
Ovaj čovjek ima svoju vjeru i svaka mu čast. Nijedna vjera nepropovijeda ubijanje i nanošenje zla bilo kome. Samo ispravnobtumač