Komentari (173)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto bas ti moja ikono sa zida, sahrani me tako izdade bez stida. Zasto bas ti pored koje sam se kleo,dao je lavrovu, zivot mi se pretvori u pepeo.Milorad Dodik & Mile Kitić.
dragana mirkovic.....ukrala bih travi rosu....ukrala bi zori sjaj.....sto bih cuda ucinila....cak i ikonu za tebe ukrala....sreco znaj....tu nemoze biti nas kraj...ukrala bi travi rosu....ukrali bi ikonu i njen zlatni sjaj....sto bi cuda ucinila..
🚜🚜traktoraši kradljivci svjetskih razmjera!! Raja čuvajte slike,goblene itd.oni kradu čak kablove,utičnice i šaltere iz zida
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Mile posle 10 dana ceka te isto pitanje!! "Odakle kod tebe icona iz Luganskog!! Jesil je ti ukro i koje ako nisi"!! Daba si pobjego u izolaciju!! 😂😂😂😂
U septembru 2016. godine članovi Noćnih vukova dolaze u Srbiju na hodočašće po pravoslavnim manastirima, kada su, prema informacijama ruskog medija Sputniknews, kao poklon, donijeli mnoštvo ikona. :D
@gooUser19091985 Cuj odakle mu. Donijela mu Srpska Necast.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
to je neko Mili podmetnuo?
VALA DA STE LJUDI , OD STIDA BISTE U ZEMLJU PROPALI .
A koliko vam je kardzić poklonio džamijskog namještaja ćilima i ostalih umjetnina?
e moj Milokrade šta uradi .. hahahah e bas si nasao da šefu RUSKE FEDERACIJE DARUJES UKRADENE STVARI
Čukununuk Murat Age Pozderca 😂
Pa nije je Dodik nabavio licno pa da kompromituje njega. Skandal jeste al da se zbogntoga potencira promjena Dejtona ma dajte. Logican slijed je valjda preislitati sve odgovorne u lancu nababljanja te ikone, ne radi Dodik sve moguće funkcije. Sta ako je kupljena u atikvarnici sasvim legalno a ta ista otkupila od nekog krijumčara, ko tu treba da odgovara?
Tipicno srpski, bilo da se radi o vlasti ili opoziciji: napravili smo sranje, i to ne malo, jer se radi o krsenju zakona, ali necemo poduzeti nista jer mi srbi i to bi bilo protiv srpskog interesa.
Neko iz vrha treba snositi odgovornost,ali nisi za ostavku Dodika.WTF??? Pa koga to treba založiti sada da odgovara za skandal.Dobrovoljac koji je bio na ratištu?Taj je sada sam Bog zna gdje?A nije on uručio Lavrovu ikonu.Ona je bila u posjedu zna se koga.Šta svaljujete cijelo vrijeme na drugog.
Svakog čuda tri dana dosta.
koga je briga sta Vuk kaze
Ti si takođe politički diletant.,Svjetke sile imaju takve obavještajne službe da su spremni bilo šta napravit da se kasnije hvataš za glavu ko pitaš da li je to moguće.Naravno rusi su posebno bahati oni plaho i ne kriju vidi se naročito kada nekog hoće skloniti oni otruju.
Ono kad pred citavim svijetom ispadnes budala. Najgore je kada i tvoja braca Rusi skontaju ko si i kakav si, a kroz ikonu puno toga samo o sebi govori: Ubice, genocidasi, pljackasi, prevaranti, auto-pijacari... Ono sve najgore od samoga vrha prcije pa nadole.
Bas si dobro rekao. Brljotina od Predsjednika brljotinske Republike. Kakav Predsjednik takva i Republika!!!
ikonom ga mile u glavu,sta jeremić zna sta je biznis dobar.
dejan beric najpoznatiji srb u donbasu je kapetan u vojsci DNR a nema vojnu skolu.ukrajinci kazu da je snajperom za dan ubio preko 30 ukrajinaca.postuju ga i svi ga cene i vole.ranjavan je,od prvog dana rata se borio za ruse,borio se na donjeckom aeorodromu.odlikovan je ordenjem za hrabrast.ukrajina vise de facto ne kontrolise krim i donbas.krim turisticka muzara a donbas leziste ruda medju vecim u sssr.kad budale hoce da ratuju protiv rusa.nek se zahvale putinu mogao je pola ukrajine da uzme