Rade87
Spol
Ženski
Boja avatara
c1c1c1
Banovan
Da
Registrovan
01.06.2017.
Komentari
744
Komentari korisnika
"Nacionalizam (i dalje zivo ustastvo) , mržnja (institucionalizovana mrznja prema Srbima) i etničko čišćenje (skoro 100% etnicko ciscenje Srba) doveli su do masovnih ubistava, razaranja" upravo u ovom ste vi Hrvati prednjacili u 20.vijeku. Koliko god Srbi pocinili losega u Srebrenici nisu dozvolili da mrznja toliko udje i srz drustva da djecu dijelimo od najmanjih dana kroz dvije škole pod jednim krovom sto vi radite Bosnjacima gdje god ste vecina. Svi bi da se operu sa Srebrenicom.
problem je u toj vasoj centralizaciji, uvodjenjem samo jednog parlamenta u SA Srbi i Hrvati gube sva prava. Da vam je na osnovu ne vise 50000 veoma upitne manjinske populacije (tu je dosta Bosnjaka koji se izjasnjavaju kao Romi, Crnogorci, Albanci i Makedonci) da obespravite najmanje 1,5mil Srba i Hrvata. Koliko su Srbi zastupljeni u institucijama u SA i TZ. Hocete da pravite BiH po mjeri Bosnjaka, a zbog istog tog razloga ste istupili iz SFRJ zbog srpske hegemonije.
AAAmojKirba takodje tu Bosnjaka nema ni u ludilu jer ti Kotromanici koje navodiš bili su ili pravoslavci ili katolici, taj Tvrtko ti je krunisan u srpskom manastiru Mileseva a nije u Meki ili Instambulu. Dalmatinci i Hercegovci primajuci katolicanstvo bivaju odbaceni od SPC i kao katolici se priklanjaju Hrvatima otuda npr u centru Zadra, Skradina... Imas pravoslavne crkve bez vjernika. Hrvati prije toga su pricali slicnije Slovencima ali ovim spajanjem prihvataju jezik kakvim danas pricaju.
Kada kazes nema mijenjanja granica reci i Bosnjacima sa nema mijenjanja unutrasnjih granica jer na tom planu se vise akcija poduzima ukljucujuci i to famozno pitanje ostalih, jer Bosnjaci cim naprave gradjansku (bosnjacku) BiH automatski se ostali brisu i u BiH bi se automatski stvorile max tri nac. manjine Srbi, Hrvati i Romi.
Super, reci to prvo svojoj clanici jer u glavnoj katedrali u ZGu velica se ratni zlocinac Stepinac.
Super, reci to prvo svojoj clanici jer u glavnoj katedrali u ZGu velica se ratni zlocinac Stepinac.
Ako je iz Srbije onda je Srbijanski i pravilno je napisano jer na Vimbldonu ne predstavlja samo Srbe kao nacijue nego drzavu Srbiju. Dal bi rekao i za Adema Ljajica srpski reprezentativac ili srbijanski reprezentativac.
Kako za koju bransu. Npr u Brckom je posao u obrazovanju iskljucivo u rukama SNSDa (do skora bilo SDSa), SDA i HDZa, prakticno ne mozes dobito posao ako nisi odradio bar jednu predizbornu kampanju i ako nisi na misi ili u dzamiji. Ali nor El. Tehnicki ili It fakulteti ne vjerujem sa su nesto posebno podlozni uticajem stranaka sem ako diplokac nije ambiciozan i ne zeli da se usavrsava nego vise voli da bude cinovnik u kancelariji.
Ma to je ta EU Hrvatska koja drzi pridike Srbiji kad god stigne a skoro u 100% protjerala Srbe iz HR i ne mali dio pokatolicila u 20.vijeku. Posle Albanaca najostrasceniji narod na Balkanu, pazi molim te veliko cudo da folklorasi iz Srbije sa trobojkom zaigraju kolo u ZGu a da im nista ne bude, jos samo treba da izvuku nesto iz konteksta pa da kažu da je to atak na Hr jer ocigledno su im neofasisti drazi na trgu Bana J. nego folklorasi.
Samo malo, vi se ljutite kada Srbi podizu spomenik jednom muslimanu koji se izjasnjavao kao Srbin isto kao Emir Kusturica ali vam isto tako smeta kada vam Srbi i Hrvati konstantno dokazuju da falsifikujete istoriju srednjovijekovne Bosne kako bi sebi prisvojilu citavu istoriju zajedno sa dinastijom Kontromanic. Da li vam je i Bazdulj vas ili ga prepusrate Srbima jer ne dijeli iste stavove sa vama.