TvrtkovKlon
Spol
Ženski
Boja avatara
A15CFB
Banovan
Da
Registrovan
03.02.2020.
Komentari
1440
Komentari korisnika
Epidemiya, Pandemiya, Endemiya, Super-endemiya itd. Uvijek sve gore i gore. Ako su uspjeli amebu ubijediti da je bolesna bez simptoma, u sve ce je ubijediti. Ova slika gore je uzas. Sve je ovo uzas sto nam se desava ima 2 godine. Nije virys taj koji ubiya, nego sve uvedene kontraproduktivne mjere, nase vlade, Mengeli na tv-ima, boce i najvise ljudska glupost. Spars pandemic scenario 2025-2028, Johns Hopkins university.
Jao sto ste brizni. Da li to znaci jos vise pasosa, ogranicenja sloboda, dictature, srcanih, mozdanih udara?... Osim za bogate naravno, Svjetska globalisticka, osvajacka, destruktivna, nemilosrdna industrija nije nizasto odgovorna?
Sjetite se ima jedno 5-6 mjeseci unazad Serbija nam je donirala boce... A danas imamo (nemamo vise) Zukorlica, Cengica...v
Ama svi ce Serbi za njim. Obavezno- na bocu.
Evropa i sama priziva i organizuje konflikte. Treba joj spektakl, da skrene paznju sa svojih problema. Da zeli dobro naoruzala bi Bosance i Hercegovce do zuba i time osigurala sigurnost najkrhkijega naroda u ovome dijelu Evrope. A ne kao 92ge zabranila samo njima uvoz oruzija i gledala silno naoruzavanje komsija i susjeda. Od svih komsija, najgore nazalost imamo mi stanovnici i ljubitelji BiH.
Uhapsite ga, pa vidicemo hoce li ga narod slijediti i stati u njegivu odbranu.
Kazu da u BiH nemamo bazene, niti sportske instalacije za plivace. Kao da je Bog to cuo pa je poplavio pola Bosne. Bice plivaca, a Lana od svih njih do granapa medju njima ce biti najbrza. Shala naravno, da nam Bog da pameti a tebi Lana ljepoto sve CESTITKE i sve najbolje.
Znaci biti bocan, nemati vise imunitetsku zastitu, tj. odgovor tjelesni, niti nagovjestaj da vam je tijelo napadnuto, da ispasta- znaci direktna smrt bez nagovjestaja.
Mediji ce reci da je posljedica klimatskih proljena, a vlade uvesti nove liberticidne restrikcije... Sve zahvaljujuci who-u i njihovim mozgovima. ihttps://ivijesti.hr/je-li-moguce-da-je-broj-slucajeva-srcanih-zastoja-medu-nogometasima-u-posljednjih-cetiri-mjeseca-porastao-preko-6400/
Zarazice vas putem ekrana. Takva je plandemiya od pocetka- preko medija.