comancheros
Spol
Ženski
Boja avatara
3FD8B9
Banovan
Ne
Registrovan
07.01.2020.
Komentari
767
Komentari korisnika
sutra čitajte u kuriru;ukrajina raketirala predgrađe moskve,oglasile se sirene za napad,putin spreman baciti nuklearke ako ukrajina ne prestane granatirati gradove blizu moskve.
kao kod nas u aprilu 1992,kod njih u februaru 2022.mi čekamo april da vidimo nakon 30 godina kuda idemo ili ne idemo.nedužna krv kada kane sukob ne može da stane.
nije ovo dobro ni naivno nimalo,samo će još više razbjesniti putina,a izgleda to i jest krajnji cilj amero-engleza,da isprovociraju ruse i da krenu ne samo na ukrajinu već i na evropu koja nije svjesna da su ruskog medvjeda iz zimskog sna probudili,neće biti dobro nikome.bože daj da nisam upravu.
žalosno je ovo gledati,jadni ukrajinci,nastradat će ni zašta.naivno su krenuli u sukob sa rusijom,molite se bogu da putin odustane i ne krene svu ukrajinu da zauzme,nahuškali vas amerikanci i englezi na rusiju,pojest će vas ruski medvjed kao med.krim vam je otišao i ove regije,bolje bi bilo da ušutite i poklopite se,sačuvajte mir i koliko toliko zemlju koju još imate.
a od kuda americi pravo da okupira pola država svijeta,pa jednostavno jači tlači,šta im možemo mi male zemlje,rusija je kao i amerika mnogo jača i nuklearne su sile i mogu mnogo toga kao i kina koja će jednom krenuti na tajwan kada bude im odgovaralo,pravo je kod jačega od davnina,a pravda je kod slabijih ali pravo jačih je veće od pravde malih..
gledaj ljiljana na uhu obješenog,ova izgleda udata za nekog našeg bošnju,neka neka fino.
svakog dana u svakom pogledu sve više se WWlll približavamo.
e jadni macaron, nisi ti dobro čuo na onom stolu od pola kilometra šta ti kaže putin,vidiš sada koji nesporazum,idi nazad kod putina i traži prevod jadan nebio, traži žig zvijeri sa pečatom neka ti dadne.
uh ovaj je čak najoštrije osudio putina i rusiju,pretekao je inzka za dlaku,ovaj je pobjednik zabrinutosti,bravo majstore ublehaški.
to znamo čak i mi na klixu,JA I?