Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje god ima vise od 2 semafora ispusili su ga. Toliko o tome. "Izgubili smo u Sarajevu, ali smo pobjedili u BiH". Pobjeda u BiH se odnosi na sve manje opstine koje vas nisu interesovale prosle izbore. Dosta je vise bijede i prostakluka.
@Kovidash Budzet jedne opcine u Sarajevu ne moze se mjeriti sa svim ostalim opcinama u BiH koje su uzeli
@Kovidash Ufff, hajde ne kenjaj. To semafor nesto znaci u bivsoj Jugoslaviji? Pa tip hladno u pola Zagreba izadje napolje i ubije drugog zbog parkinga, u pola Beograda se prolazi kroz crveno svjetlo, svaki 50-ti juzno od Karavanke tunela nosi pojas u vozilu, svaki 20-ti masku nosi ispravno, a ne ispod nosa itd.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Moze li jedna objava koliko je SDA dobila ukupno glasova da vidimo koliko je zapravo ispushila od zadnjih izbora, jeste debelo. Hvala
Razlika je u tome sto u RS nisu gradjanske alternative pobjedile vec samo drugi nacionalisti. Bosnje misle da je BiH postala gradjanska jer ne vide dalje od Sarajeva. SNSD ili SDS ili PDP u Foci, Gacku ili Prijedoru, to nije bitno, bitno je da je srpski, dok se mi lozimo na postene ljude koji preko noci mogu postati nepostei sko shvatate na sta sam mislio.
ocito je ovima koji su glasali za Fudu korona dobrano zarazila mozak cim im je bitniji on od njihovog vlastitog zdravlja i zdeavlja njihovih najmilijih pa sad kad vasi budu obolili od korone i nazalost preminu od iste nemojt nikoga kriviti krivite sebe i Fuada Kasumovica kojeg ce boliti dupe za vas
Gubitak opštine Centar, ravan je gubitku 10 drugih opština. Al ga ispuši El Bake.
Ali kad znaš u kakvom je stanju Zenica i ljudi ponovo Kasumoviću daju mandat? Da je suho zlato ne treba da ima više od dva mandata. Niko.
Mislim da je konacno došlo vrijeme SPOSOBNIH a ne podobnih. 💪💪💪💪
Dragi Ilidzanci, kako ce vam ovaj maneken budzet napunit? Nema vise SDA, nece bit vise bogatih Arapskih turista. A svi ste od Arapa poceli lijepo da zivite. Koga ce vam dovesti ovaj maneken? Turiste iz Holandije… HAHA
Obradovao se ja sinoć što će sa SDA otići neki peksini koji su mi prije 5-6 godina napravili problem i jutros mi kažu, da si ti zdrav i živ oni nisu odavno u SDA. Preselili u druge stranke i sinoć slavili pobjedu. Pa kad ću ih se riješiti?
Toliko su bili sigurni u svoje pobjede da su mislili da i kerovodja moze postati nacelnik. E ne moze, narod je svoje rekao, a vi cete na smetljiste istorije, a abd prije toga na optuzenicke klupe da se preispitaju enormna bogatstva, vile, itd...Nadam se da ce vecini uskoro zivot postati kao Sanaderu, od zatvora, do zatvora i sudskog procesa
Ovaj put, a nadam se da je pocetak, pruzena je sansa novim, abd pametnijim, pismenijim, odgovornijim, a ne da nas vode oni sa kupljenim diplomama sto ne mogu da sastave cetiti padeza i prosto prosierenu recenicu ispravno da izgovore. Od ovog momenta, treba da se bahati politicari boje naroda, a ne kao sto je do sada bilo. Narode, hvala i ovako ali jos zesce za dvije godine, pa da prebogate politicare docekamo iza brava.
Bravo momci, gazite bagru sad..
Prije 20 godina je nastradala osiljena SDA. Nakon toga su se malo dozvali. Sada su se ponovo osilili, pa čak i povampirili. Ako ne dođu tobe i ne prođu se svojih zala, najveći gubitnik će biti bošnjački narod, jer će izgubiti svoju najveću stranku. Pitam SDAlije: vjerujete li vi u Boga i mislite li vi mrijeti i Bogu račun polagati?
Bravo za Sarajevo, Banja Luku, Bijeljinu i ostale sto su napokon smogli snage da naprave politicki cunami i zapocnu nesto sto je samo pocetak. Takodje, na njima je odgovornost ogromna i moraju to da dokazu svojim djelima. Poslije dugo vremena, napokon se vraca neka nada u bolje sutra. Narod polozio ogroman ispit i dokaz da ne treba da se plasi politicara, vec upravo suprotno.
Sve super al zar se nije ovaj Stanivuković slikao sa četničkom zastavom?
Čemu tolika agresivnost klixe
@GlasNaroda22 Poslije rata opuhali i ono sto je ostalo citavo, a narocito donacije.