Cydonia
Spol
Muški
Boja avatara
E9A326
Banovan
Da
Registrovan
27.03.2020.
Komentari
866
Komentari korisnika
Sad će komentari velikih stručnjaka koji su u životu vozili najviše 3 auta.
Koliko ih se svaki dan zauvijek ispiše iz knjige živih jer se transplatacije ne rade, jer su operacije teško-izvodive i jer su kemoterapije skupe. Najlakše je reći mi tu više ne možemo ništa, vodite kući. Pa onda teglite svoje najvoljenije hladnim nosilima, kući, na smrtnu postelju. Sa vječitim pitanjem: jesam li mogla natjerati nekoga da uradi više, kao kamenom koje tiska srce, do smrti.
Razmaženi bogatun dobio novu igračku - grad na upravljanje. Baš lijepo. Suludi srpski puč očekuje da stanje i zbivanje razumije maldunče sa zlatne kašike koje se u životu samostalno nakašljalo nije. Veoma utopijski. Očito je važno samo jedno: da zna pjevati čettničke pjesmice.
Reče neko čija porodica genracijama živi od novca poreskih platiša, kao paraziti najgore vrste.
@Cydonia im se NE uplaćuje*
Odvratno, ljudi daju više od 20% prihoda državi a pri tome im se uplaćuje radni staž, penziono. I to ovoj odvratnoj, nefunkcionalnoj, lopovskoj državi, gdje se jedino budgetira svake godine povećanje plata govvnima i ništa više.
Čovjek balansira najmanje dvije žene, taman on ima vremena da se bavi tamo nekim kruškama.
U Srebrenici se jedino može oružje i ukrasti. Tamo živi fin i pitom svijet. Vidjeli smo 95te.
ZEOS otpad frc u rijeku ili neku divlju deponiju, a privatnom ili privrednom licu masno naplati odlaganje elektronskog i/ili opasnog otpada. Je li ZEOS daje papir gdje je krajnja destinacija otpada, ko to preuzme na kraju?
Strašni beskičnjemaci su klix-ratnici. Sad Draško valja? Je li? To što je ljude natjerao da poštuju statut firme u kojoj rade ne znači da će ušteđeni novac biti usmjeren na nešto što ne potpiruke čettničku vatru u izmišljenom BH entitetu.