Komentari (218)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znamo ko su, samo dijeliti neka i ostali vide 😊
Draze su nam licemjerne suze i filmovi relativizacije umjesto da MUP i OSBiH prodefiluju kao simbol sigurnosti i buducnosti na ovim prostorima
Eh kad bi razmisljali kao jevreji illi ukrajinci, onda bi ovi decki prosli onako kako su i posijali. Ovako samo dizanje tenzija preko medija. Nista od naglabanja, ovakvi su onakvi su. Znamo kakvi su. Dug je put do katarze
dragi Bosnjaci stidim se u ime onih koji se ne stide a trebali bi....SPC odavno nema veze sa Hristovom naukom....pozdrav svim ljudima dobre volje iz Banja Luke..
Eto, kako sad da ja o tebi mislim isto kao o ovima sto ovo rade. Meni si ti po tome covjek, kud da idem dalje. S druge strane, kako da zivim rahat znajuci da me vecina gleda kao turskog uljeza, i ponovilo bi isto, a Srebrenice vise nema, sad sam mozda ja sljedeci. Morate da razumijete frustraciju nas Bosnjaka, teretan je ovo zivot.
Zamislite da se ovo organizuje ispred katolicke crkve, siguran sam da bi vatikan ostro osudio. SPC nema veze sa vjerom i bogom, to je naj vece zlo na balkanu, organizatori genocida!
Ma daj ovi drugi su puno gori...jer su po nekima svi uzp
Sve zlo na balkanu u zadnjih 1000 godina potice is SPC!!!
Glavni i odgovorni urednik genocida jeste SPC. Uz to je glavni rasadnik zla i pokretac rata 1990tih. Sta se cudite onda na ove i slicne "performanse"? Ja se samo pitam, kako ih, kao deklarisane vjernike, nije strah Boga.
Komso se nije.ogradio..
Najveća patnja je džehenem. Nadam se da će im tamo biti smještaj vječni.
ovaj svjet nije normalan
i sta ono kaze Novak Djokovic ...citiram -u gradjanskom ratu ?? a ove nase podguzne muhe ga vodaju po Visokom i prave nekakvu novu YU, ko fol svi smo krivi i izjednacuju zlocine ...2/3 yugonostalgicara nosi bosnjacka imena a ona jedna trecina su iz mjesanih brakova i na tu cinjenicu moramo biti oprezni i cuvati se ...
Problem je u nagradi. Da zapad nije Srbe nagradio za pocinjeni genocid (RS-om) do katarze unutar tog naroda bi doslo davno. Medjutim, zbog nje do katarze nece doci, a ne znam ko vise zbog toga treba da zali: BiH koja ce ostati trajno destabilizirana, Srbija koja zbog zastite tekovina svoje agresije nece moci napraviti otklon od cetnicke ideologije (nacizam), ili zapad koji je izigrao vlastiti zavjet "nikad vise" sa posljedicama koje tek dolaze na naplatu (Ukrajina itd).
Na kraju će najveća žrtva biti Srbija. Zbog te ideologije je u zavadi sama sa sobom i sa svim susjedima. Zbog te ideologije, Srba više nema u Hrvatskoj, Crna Gora i Makedonija su izvan zone njenog uticaja, i još k tome članice NATO, a Kosovo je nezavisno. Jedini uspjeh je RS, ali RS je ozbiljno obogaljena i politički i ekonomski i sama će se ugasit.
Ma samo po hrvatima ...nedat im nista...birati komsica..ako ga ne bude moze i fejzic...
Aktiviralose Srbsko Pismo !
A da li je neko otisao kod ti i zamolio da se malo urazume ?
Danas ovo pokazujem na pauzi na sastanku vani, ljudi se ibrete, kazu kakvi su ovo pavijani…
Jedino rjesenje Divljake protjerati preko Drine !
Jedino rjesenje Divljake protjerati preko Drine !
Kme Kme
...a sta rec,osim mrznja je bolest,a bolesnih ima zabrinjavajuci broj. Meni je zao tih ljudi,zamislite kakva im je dusa crna,kad samo gaje u sebi negativu, mracni,crni,nikakvi. Sacuvaj me Boze takvih ljudi. Amin
Ovi nisu predstavnici tog naroda, ovo su njihovi izrodi. Ne treba dozvoliti da prodje nekaznjeno i da se ovo vise nikad ne ponovi
Prijatelju, nije ovo organizovalo Udruzenje srpskih izroda, ovo je aminovala i crkvena i javna vlast. Mi Srbe gledamo imenom i prezimenom, ako valja - valja. Oni u nama vide i Kosovo i Murata i kako rece Njegos da smrdi zemlja Muhamedom. Koliko god ti bio dobar, ti si za njega 500 godina zuluma, iako su se i bosanski muslimani pod Turcima patili ko i oni.
Kakvi bolan izrodi ,pa 95 % su takvi ,oni smatraju izrodi a one koji su normalni ,srbadija je najgori olos na svijetu