Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Schmidt proklinje dan kada su ga poslali u ovu prciju
Umjesto da smo iskoristili podrsku Zapada i uspostavili funkcionalnu drzavu, nasi na vlasti su nas doveli do toga da zbog sitnih interesa i par poziicija prodaju drzavu. Doduse, vjerujem da je nekima u interesu neka fildjan drzava, al' eto...
Zasto mi ne trazimo da se jasno definise sta je vitalni nacionalni interes???? I da ne moze neko da blokira donosenje zakona kako mu se prohtije? Boli Covica qrc njemu dobro, a nasi zivoti prolaze!
Ne zanimaju mene brojevi, ako cemo iskreno nemam ja nista protiv da se prava Hrvata zastite, al oni blokiraju ovu drzavu godinama i ovaj sad namece zakon koji to ne da ne rijesava nego cementira za sva vremena! A mi kao treba da im vjerujemo na rijec da vise nece...
Osta ovo ovako još 20 god ili dok Turci ne dođu.
HDZ ili NDH ista gooovna.
Mesčini na pomolu je još jedan brodolom hrvatske diplomacije.
Dobro mi se mesčinilo.
Imate 6 sedmica da se kvalitetno pripremite za razgovor sa Schmidtom, jer je ovo užasno nekvalitetno. Prvo pripremite da mu ljubazno i profesionalno kažete da on nema ovlasti i pravo da se ovako ponaša, da se izborni zakon ne mijenja 2 mjeseca prije samih izbora i da prestane braniti zahtjeve jedne stranke koja je sebi umislila da zastupa 7% građana, a možda ih samo 5% podržava HDZ.
Drugo, pripremite kvalitetan prijedlog kako da se sprovedu presude Evropskog suda. Tražite i od njega savjet i input. Stranci traže od nas prijedloge rješenja i dobijaju prijedloge samo od HDZ. Ništa od vas. Treće, pošaljite zahtjev Schmidtu da legalno iskoristi bonske ovlasti da kazni i suspenduje sve one koji prave blokade, pa mu svaki slučaj izlistati jedan po jedan i tražiti da reaguje. Četvrto,
davno je rekao Silajdzic, jedna od rijetkih pametnih koju je izgovorio, da ce Hrvati zamrziti BiH ako Komsic bude u predsjedništvu.to se i desava. hdz ce dobiti sta zeli samo je pitanje vremena ili sada ili za mjesec-dva.
Koje gluposti
Velika je napetost medju stanovnistvom i bude se duhovi proslosti. Obavezno smiriti jos danas stanovnistvo. Eufor mora sankcionisat ovakve izjave iz stranaka.
Ništa Smith nece usvojiti stvar je rijesena tako sto je Turska rekla NE i prekinula lobiranje iz HR , naime Turska je povukla pitanje ulaska u NATO Švedske i Finske i nece dozvoliti ulazak sve dok izborni zakon u BiH ne bude kao u ostalim zemljama EU. Što bi rekao nas narod udarila Vila na Halila tako da ste đaba lobirali i trosili pare.Sada gubite i ono sto imate.Ko ce znati valjda je HR važnija od Švedske Finske i Turske.Pozdrav iz Istanbula.
niko mu ne brani da bude biran u kantonalnu vlast, ali nemože da bude biran u dom naroda hahahah. sad samo neka HDZ radi šta je radio Bakir, a to je neka se vrti u krug i da dođemo do cenzusa i dobar.
Men ozbiljno zanima je li Komšić jedini u DF-u koji se, barem formalno, ne izjašnjava kao Bošnjak, Bosanac ili sl., tj nije musliman?
Pa i ti se mozes izjasnit kako god zelis, al i sam znas u dusi da nisi pravi Hrvat, mislim ono bas pravi iz Hrvatske.
Matematika zapada je razbit narode na 3 plemena i krenut sa odlagalistem evropskog nuklearnog otpada na Trgovskoj gori.
Zijada Turkovica i ostale pustiti na slobodu uz zamjenu da srede Dragana Covica..sve odpustiti iz zatvora i psihiatrije i poslat ih u Mostar.
Izetbegovic, Covic, Dodik, Majkic, Novalic, Cvijanovic, Kristo ... spisak prezimena koji nam hebu maiku zadnjih 20g
De nek neko nabaci spisak afera koja stoje iza ovih mafijaša - od aerodrom u Visokom, preko Aluminijuma do respiratora ... Kad ih Schmidt protrese nakon izbora, - prvo finansijsku policiju u kladionce i IZ. Tek će onda kukati za vitalnim nacionalnim interesima.