Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta čovjeka natjera da to uradi, na hajr i sabur porodicama.
Ubi sandzo sandzu, a svi se uvalili u drzavne firme pa sad raskusurivanje. Odi i vidi ko radi u pionirskoj sve Tahirovici pa u PARK itd... sve i jedan sandzo a ja i GRAS.
I.sad cita djete nastradalog, i.pita : " mama, a sta je to Sandzo? Jeli to nesto lose, jel zbog toga nas babo ubijen, jesmo li i mi "sandze", hoce li i nas ubiti?" I tako magarac zbog likova na klksu ubije uspomenu djetetu na oca, i nabija djeci komplekse i strah da treba ubiti "sandze". Poprilicno fasisticki, i papanski! Ako mislis da si Sarajlija jer ti je babu Ciru doveo voz u Sarajevo, varas se. Sarajlija je stanje duha,ako ga nemas papak si dzaba!
@NedD otidji pred ogledalo i reci "gledaj papka i fasiste, vidis ga!, Das ist Papak!"
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
koji debil moras bit i o trenerci pisat gdje je 5 djece na rubu siromastva jedan mrtav drugi trunut u zatvor a nadje se bisera koji pisu o trenerki ,,,,o boze nismo ni za bolje dok je ovakvih ,,,,,,
Sandzaklije i Focaci su zamijenili otisle Srbe i Hrvate a boga mi i Bosnjake koji nisu nasli sebe u SDA demokratiji. Sa sobom su donijeli svoj nacin zivota i odlicno su se uklopili u gore navedenu demokratiju. Poceli svercom deviza na Alijin poziv pocetkom devedesetih i vidi dokle su dogurali.
@gooUser1568441967 da li možeš biti toliki ashpak, da na ovu tugu pišeš ove gluposti? Ti si 100% prva (max II) generacija rođena u gradu - nepismeno čedo nekog opančara model '45. Sandžaklije, Fočaci, Hercegovci, Krajišnici... mene podsjećaju da smo se i mi nekad čvrsto držali i vrijedni bili. A sad nas se većina svela na tvoj tip "BiH od Čaršije do Dvora", "država da mi da" i "krive mi došlje" kmezavih ublehaša bez lične odgovornosti.
Žalosno je sto su u svim javnim preduzećima postoje klanovi, koji se međusobno ne mogu, tako da su normalni radnici pod velikim pritiskom jer kako koja uprava dođe provodi svoje pod parolom ako nisi sa nama onda si protiv nas , Normalnim radnicima je ostala samo Njemačka pretpostavljam da će ovakvih slučajeva biti jošj jer ne postoji niko da nas zaštiti Ps Normalo žao mi je što je pala mrtva glava jer do toga nije trebalo da dođe
Žali bože porodice ubijenog ostadoše djeca siročad a i od ovog šifre isto djeca će ispasti ni kriva ni dužna Ljepo piše u Kur'anu ako si spasio ljudski život spasio si čovječanstvo a nek je svima Allah na pomoci
U svemu ovome je samo ime Azra lijepo. Ali riječ glasogovornik je nova hrvatska riječ, oni su je uveli, a kako izgleda koristi se i na bosanskom i na srpskom.
Juce je vecina stajala na strani ovoga covjeka..danas ce ga zbog trenerke i porijekla unakaziti. A vecina pojma nema sta je prethodilo ali se ne libi presude sta se desilo. Odron drustvo ali bas odron.
Primjetio sam i da svi znaju odgovore i prije nego ih se ista pita. I to ne jedan, 3 najmanje iz rukava. I to humana i prosvjecena. Svi sve znamo, a propadamo.
Do toga nije doslo bezveze, nije dzaba EKONOM doveo se do tog stanja. Najlakse narediti podređenom da stavi svoj potpis na bilo kakve malverzacije i onda odgovara za sav moguci rizik!
doživotno mu uzeti vozačku jer svi znamo da su vozači krivi za sve.... pored lutalica i parada.... #sarkastiĆĆan komentar
KS se nkada nije bavio suštinom, dešavanjima i problemima u JU i JP. Problemi se po pravilu zataškavaju, direktori se uz podršku: neprincipijelne koalicije rotiraju, upravn' odbori biraju i profiliraju sve pod budnim okom političkih stranaka rušitelja svega normalnog, pozitivnog, obećavajućeg. Sjetite se samo...
Sejo ne Daj se
Nema nista bez minimalno 20g. zatvora
@Walterrorist 20 godina možda za 3 ubistva. Ovo ide na oko 10-12 godina.
Jel ovaj na portirnici nekad radio?
@@@@floyd jeste
struktura zaposlenih u studentskom domu, uglavnom sandzaklije. Kao i u GRASu i sl. Dobije posao mimo svih i još malo mu i to.
Dok ti pijes kafu i razglabas o strukturi firmi, sandzaklije rade i drze ti pola grada. Da im nije dozvoljeno nisu mogli ni biti tu gdje jesu.
@Karabajan Ko Vas jebe... prvo srbi ne valjaju, pa odu vanka, hrvati isto ne valjaju, pa idu vanka, jevreja nigdje na spisku, pametni pa vanka odavno. Ostali Vi muslimani pa iz dosade kebete jedni druge. koji k**** vise hocete? Aliju nazad?... e za to treba u nasu vlasku magiju malo ulozit ;)
Kloc
Čim se desi neki ovako nesklad u obliku crne hronike vezano za ljude, mene safata euforija. Jer svaki svoj nesklad sa drugim ljudima uporedim sa neskladom među drugim ljudima, i dobijem osjećaj neke podrške, smiraja, objašnjenja, dokaza. Dokaz da sam prirodan, normalan, upravu. Isto kao i moji osjećaji straha, tuge, bijesa, mržnje, zavidnosti, nepodnošljivosti, gađenja, sramote, krivice. Da se to ne liječi.
pošteno