Sandzaklije i Focaci su zamijenili otisle Srbe i Hrvate a boga mi i Bosnjake koji nisu nasli sebe u SDA demokratiji. Sa sobom su donijeli svoj nacin zivota i odlicno su se uklopili u gore navedenu demokratiju. Poceli svercom deviza na Alijin poziv pocetkom devedesetih i vidi dokle su dogurali.
@gooUser1568441967 da li možeš biti toliki ashpak, da na ovu tugu pišeš ove gluposti? Ti si 100% prva (max II) generacija rođena u gradu - nepismeno čedo nekog opančara model '45. Sandžaklije, Fočaci, Hercegovci, Krajišnici... mene podsjećaju da smo se i mi nekad čvrsto držali i vrijedni bili. A sad nas se većina svela na tvoj tip "BiH od Čaršije do Dvora", "država da mi da" i "krive mi došlje" kmezavih ublehaša bez lične odgovornosti.
@gooUser1568441967 Jebo te Alija i njegove zlatne kasike. Idiote jedan, za 2 godine ce te lijecit komsija autolimar i brusilicom vadit zube, konju jedan. Jebem i tebe i SDA u po crne rupe kretenu jedan! Za 2 godine ce ti doci nove komsije sa bliskog istoka, po religiji braca tvoja., pa ce da te zguze. Mamlazu jedan, izgubio si svaku vrijednost jednog covjeka i mržnjom ukaljo sebe i svoja naredna 3 koljena.
Prikaži sve komentare (55)