gooUser1568441967
Spol
Ženski
Boja avatara
AF3554
Banovan
Ne
Registrovan
14.09.2019.
Komentari
785
Komentari korisnika
Tri ratna havera
Beogradjanima su se tresle gace kad su Alijine divizije zatekbirale pred Banjalukom. Kako god bajke ostaju bajke a istina je da su tekbirasi citav rat drzali 15% BiH teritorije i da su svugdje dobijali po usima od VRS i HVO.
Poslije vrlo uspjesne tuzbe i one jos uspjesnije Bakirove revizije tuzbe Srbija je pravno cista k'o suza.
Cim je Osman taj je klao i silovao u samoodbrani. Nece ga valjda hapsiti u Federaciji zbog toga? Pa nije ukrao dva metra drva..
Holandski bataljon je spreman cekao zeleno svjetlo da sprijeci klanje u Srebrenici. Cekao, cekao i ne docekao jer se ne uklapa u nacionalne interese Britanaca i Amerikanaca.
Protiv virusa ce kad-tad izaci vakcina ali protiv SDA izgleda nikada.
Tako radi prava drzava. Vodi diplomatiju kako joj najbolje odgovara i usput se naoruzava najbolje sto moze poucena vlastitim iskustvima kao i na iskustvima drzava poput S. Koreje, Sirije, Venecuele i sl. gdje su kolonizatori naisli na vruc krompir. Kad si jak zaobilaze te a ako nisi onda si protektorat i drugi ti kroje gace.
To je dobar potez. Lajcak se drzi rezolucije a ona kaze da je Kosovo neotudjivi dio Srbije. Samoproglasenje Albanaca po rezoluciji koja je zvanicni dokument ima snagu kao da su se samoproglasili clanicom UN ili EU.
Kaki k'o grlica. Kao prvo ovi danasnji Bosnjaci su prisvojili identitet onih bervaktilnih Bosnjaka koji su bili neki drugi narod, drugacijih obicaja i vjere. Alija se dugo neckao i na kraju odlucio jer je shvatio da je pojam "Bosnjak" mnogo prakticniji od Musliman sa velikim "M". Svaki istoricar koji nije na SDA platnoj listi grohotom se smije