Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je dokaz da stavljnje ograničenja kako predlažu sa 60 na 40 za budale ne vrijedi. Ovakvima se oduzme vozilo, specijalci ga polome , po mogućnosti i ruke i noge i strpa u zatvor na hlađenje 3 godine. Jedini lijek na silu odgovoit silom.
Kakve bajke ti pišeš, pravosuđe ubice pušta na slobodu, ratni zločinci se na pozicije postavljaju a ti bi bahatog vozača 3 god u zatvor, ko će to provesti u djelo šta lupate bezveze!
Nema svrhe kritikovati, niko mu nista nece. Tako je to kod nas.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Neki bahati bogataš u mercedesu možda je i diler na veliko i bijelo plati pola kazne i grohotom se smije. Samo oduzimati auta i slati na ponovno polaganje vozačkog ako opet se bahati zabraniti skroz da upravlja vozilom ako se nadže da vozi nakon toga zatvor od 10 godina direktno eto to treba uvesti. I to sam završio. Hvala na pažnji.
U Turskoj su oduzete automobile dali policiji... Mislim da je to odlicna prenamjena vozila i dodatna ironicna kazna za raznorazne likove.
Kazu okeric nogom dokvatio poklopac od tegle
E volio bih vidjeti ko ovo nije nikad uradio, da se razumijemo ne podrzavam divlju voznju...al ovo je smijesno
kako mogu ovom klixsu poslati pravi snimak, da se vise ne cude voznji od 100
Nema ovoga u rs-u. Svakih pet metara kamere pa deri brajko ako imaš love za bacanje.
Dabogda završio na banderi kompleksaš, i to kad su puni trotoari pješaka, ja kontam u 3h ujutro budale sa majmun, ovoga treba javno objesiti za noge
Zanima nas vijest, jeli uhapšen, ko je, kolika je kazna itd itd
Dabogda završio na banderi kompleksaš
tarik svrakic
Vi vise prostora dajete bahatosti nego ijednoj smjeloj stvari !
losa video montaza, bez veze se palite na gluposti
ovo je video montaza, vidi se iz aviona
zaposliti jos policijaca tzv prasinara, povecati prisutnost policije, postaviti cctv na svakom koraku pogotovo na mjestima gdje se ovakve stvari cesto desavaju, kaznjavati ovo kao krivicno dijelo pokusaj ubistva iz nehata ili slicno i naravno finansijski oglobiti i oduzeti auto, a ako je tudje kazniti i onog čije je auto... sam sam bio zrtva bahate voznje nocnih trkaca
Tu je bio radar ali ste ga skinuli jer nije bio profitabilan
Najbolje da smanje ograničenje, to vazda pije vode. Evo vidimo. Stavite 20…
Vozi po ogranicenju samo brzinomjer prepravljen da pokazuje 200 a zatim ubrza video...i eto tik tok frajera.
Dok je babinih sinova ovoga neće manjkati ali će zato kamera nabacati po gradu da raji dušu uzimaju za sitna prekoračenja.