gooUser1557764295
Spol
Ženski
Boja avatara
c1c1c1
Banovan
Ne
Registrovan
13.05.2019.
Komentari
2214
Komentari korisnika
Mi smo u sredini, nismo na granici EU-a. Ojacavaju i sire granice. Tako su usli Kipar, RUmunija i Bugarska. Sada ide sljedeci koncentricni krug - Moldavija i Ukrajina. Ovo u sredini vise nije bitno. Jedino ce pomoci da napravimo puteve pa da im je lakse putovati do mora.
Poslije kratke konsultacije na internetu, mogu da kazem da mi je zao tih slonica... Citav zivot ce provesti nosajuci turiste. Naravno, internet stranica ove farme slonova opisuje iskustvo kao nesto prekrasno... team building i tako to. Ako budete u prilici da posjetite zemlje u kojima se slonovi koriste u turizmu i ako zelite platiti jahanje na slonu prvo se dobro raspitajte, da vidite gdje ce vas novac otici. Tuga i jad za tako prekrasne zivotinje.
Nazalost, mislim da nisi u pravu. Da nema policije pitanje je sta bi se desilo. Dovoljna je jedna usijana glava a kada nesto podje naopako onda je kasno kajati se. Prije desetak godina je bila izlozba u zatvorenom prostoru pa nije sve proslo dobro. Od tada je prosto dosta vremena i nadam se da smo se malo promijenili ali...
Pardon, nema afrikata vise, ne da AI. Cestitke!
estitke!
Nadam se da ce uspjeti pomoci zeni. Da barem nesto dobro izadje iz ove situacije.
I jos jedna stvar - gradonacelnik/ca nije odgovoran za rad komunalnog preduzeca, to je kantonalna ustanova.
Koji gornji dio Cobanije? Od parka do Mjedenice? Svaku vece se odvozi smece. Prali ulicu prije 7 dana. To sto smo mi peksini pa nam je lakse baciti na ulicu ili u rijeku nego vratiti u dzep, to je druga stvar. Nema tog komunalnog koji to moze ocistiti ako su gradjani neodgovorni. Park jeste prljav, pogovoto nedjeljom jer raja kupi klopu i pojede u parku a ambalaze ostane na sve strane jer, jednostavno, kante za smece nemaju dovoljan kapacitet.
Napokon neka dobra vijest.
Prije dva dana, u članku pod naslovom "završeno evropsko provenstvo za veterane" ili tako nešto ima rečenica "Već sutra počinje Evropsko prvenstvo u katama, koje traje do 12. juna." Nisu se baš potrudili ali nije ni samo do njih.