Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je ite kako za svaku pohvalu i nagradu , posto se radi o nekadasnjem komandiru policije a ne o slobodnom gradjaninu SRPSKOGA dijela Sarajeva,Ni malo sumnje da tako nesto nije uveliko ZASLUZENO!!!!!!!!!!
MA NEMA ZIME ZA ESKIME!!! ;-) :-D DODIKOVA \"SUPER\"-GENOCIDNA POLICIJA ĆE TO BRZO RAZRIJEŠIT, JER JE ONA NAJORANIZOVANIJA MAFIJA... OVAAAAJ, POLICIJA NA BALKANU!!! AAAAAAAAA HA HA HA HA HA HA!!!!!! :-D :-D A ĐE NAM JE ĆAĐAVI ĆAĐO DA SE POHVALI??? ;-)
eksplodirAO auto jedAN auto dobAR auto
Je li to u onom prosperitetnijem i razvijenijem dijelu BiH?