Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cime se Durakovic bavi dok u RSu prebijaju povratnike
Ćamil, prava p*turica iz IB.
čime se to bavi? lik ima državljanstvo amerike, da hoće može po Floridi se izležavati i uživati u životu, ali ne odabrao je svoju domovinu i sad problem on a ne ovaj fićo
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ide presica veceras
ko im je nako najdrazi
J**ote naslova Klixe, kao da je trebao ići u zatvor. 99% vaših čitalaca nema pojma da je dovođenje radi prisustva doslovno to - samo dovođenje. Bio je pozvan jednom-dva put od suda, kada se oglušiš, treći put dođe sudska policija po tebe i odvezu te oni. Kada je ročište završeno, ideš tamo gdje odakle su te i doveli - u ovom slučaju, izgleda je hadalj Faćo bio kući.
Što nije Kusturicu tuzio ovaj mu psovao na suđenju, ovaj plakao pa ga spasio ratni zlocinac
Camil lijaba
durakovicu idi lajvaj sa narko dilerom sram te bilo olosu
Gospodin Amir pasic Faco stidi se ljudi covjek govori istinu ali realno ni istina nije vise mjerilo za Camilla netreba trodit rijeci prodo sve radi svojih guzova
Idi igraj domina i šaha to ti priliči. Sta se kurcis kako imaš snage
E lažni mangupe sta bi da te muprs-a tereti,a ne Ćamil ???? Ni na tik toku te ne bi vise bilo.
hapse ga bas na dan kad je pretucen povratnik
Pa ovaj Faćo se ruga i sudu i policiji. Tj pravi velike budale od njih a oni nasjedaju.
Gledaj đuturuma na slici, pravi teletabisi a šatro kriminalci haha.
Degenerik
Faco sarajlijica..
a ti livada 😂
Ma, sve ovo treba roknuti, drakonske kazne za sve krimose. Samo, nema drzave za tako nesto, posto krimosi rade za tu drzavu.
Camile pi.ko 🤣🤣
djesi camile, djesi faco. jesu vam lijepa imena. bas takva oslikavaju priliku u nasoj lijepoj bosni. lajavci koji nemaju ni trunke srama, eto to ste vi. camile usutio si se od kako ti je dodik turio. faco ti si uvjek bio bara. galamdzija bez trunke mozga.
Ćamila već prozvali ,,novi obilić,,