Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je sad ??? NEMA VAM SDA Ko vam je sad kriv ? aa daaa isti oni koji koce napredak svih naroda i drzave BiH
Kako nema u dimu naroda ?
KLIX vec poceo brisati komentare
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pitam za prijatelja ko je sad kriv?
U RS u fali para pa daj od naroda, davno su trebale biti ukinute akcize i PDV da, se vrati narodu, al ne može od lopova
Samo po bagri opleti ,samo im namete povećati i cijene dizati , kad smo Hajvani i treba nam ovako ,jebu nas 30 godina samo neka nastave
Mislite, Dodik odbio prijedloge, naravno, nije on lud da sebi uskracuje novac, a levati ce ionako glasati opet za njega!
gofna ostaju gofna a mi ko narod nezasluzujemo bolje kad glasamo za ove navedene....
ma sto bi to radili sebi ste povecanja izglasali a narod nek placa kad je mahnit
Trojka im dogovara nove MMF kredite i pare, a neko se nadao ukidanju akciza i 0 pdv. Smijesno. Citajte između redova. Povezujte događaje, djela, izjave. Shvatite planove i ciljeve. Sve je nacrtano, da i glup moze razumjeti.
hahahah gdje je taj Trojkin kapacitet da pregovara sa svojim koalicionim partnerima?
HDZ i SNSD su bili skupa svi protiv. OHR jel i ovo SDA kriva, jel Bosnjak opet blokira ?? Ko ce ovim idiotima stati na kraj, ako ih po Sarajevu budemo ganjali bit cemo nacionalisti ali kako protiv ljudi koji iskonski mrzi drzavu i sve sto je u njoj i koji bi sutra da se zove drugim imenom a ne Bosna i Hercegovina, nabili ste nam ludjacku kosulju pod krinkom da cete nam pomoc da je skinemo i evo vidimo sta ste slagali. Sutra ako bi se ponavljalo kome da mi vjerujemo i kome da se obratimo ?
Ma udri stoku kad ne zna reci DOSTA
Mogu samo da kazem da Bog da ovim politicarima koji su narod zavili u crno i koji uzimaju i kapom i sakom na ustrb naroda, se oni i njihovi potomci raspadali od bolestine, a ne imali lijeka. Svako od potomaka tih ublehasa, koji su se hranili tim haram parama, ukradenim od naroda i drzave, raspadali se u najgorim mukama i da dozive najveca ponizenja i iskusenja.
Zašto ne napišete imena onih koji glasaju protiv ukidanja akciza? Da se zna. Ovako se stavljate na stranu Dodika.
Ovo je bilo za ocekivati. Kada su oni bilo sta uradili da narodu olaksaju. Oni samo ekspresno izglasaju ono sto njima ide u korist i u njihov vec dubok dzep. Svi to vidimo, ali nijemo posmatramo, a oni bez stida i obraza sve vise grabe.
U Luksemburgu je vešč tri godine besplatan prevoz željeznicom utobusima tramavajuma trolejbusima......Neka to uvedu kod nas.
Hahahhaha gdje ces poredit nas i Luxemburg, kao da poredis Chelsea i Turbinu iz Jablanice hahha
Eto sad pa opet na glasanje poleti požuri zakasnit će ovce u stado.
Moze i naslov :"Narode, spustite jos malo gaće"!!! dabogda vam sve na djecu otislo, gamadi jedna neotesana...