HayrullahK
Spol
Ženski
Boja avatara
80D239
Banovan
Ne
Registrovan
22.03.2023.
Komentari
198
Komentari korisnika
Tim cinom oduzimanja komande Drazi se jasno daje do znanja da je kralja pobjegulju natjerala Engleska da se odrekne Draze, jer su svi znali kakve zlocine je pocinila njegove naoruzane horde. Nije kralj dao Titu komandu nad cetnickom vojskom, vec je kralj priznao NOB kao legitimnu vojsku u borbi protiv okupatora. Stoga se tu nikako ne radi o izjednacavanju.
Cuj nevrijeme. Obicna ljetna kisa, pracena grmljavinom. Ovo nikada nije bila vijest oko koje se stvara drama, ali danas je sve vijest.
@svetisavapale93 Nije ni cudo da si stavio to ime, jer svetosavlje je fasisticka ideologija, uspostavljena kod srba od strane zlocinca i fasiste vladike Nikolaja, koji je odlikovan od strane Hitlera zeljeznim krstom. Sam vladika Nikolaj se hvalio na koji nacin je vrsio egzekucije, uglavnom muslimana.
@svetisavapale93 Nije ni cudo da si stavio to ime, jer svetosavlje je fasisticka ideologija, uspostavljena kod srba od strane zlocinca i fasiste vladike Nikolaja, koji je odlikovan od strane Hitlera zeljeznim krstom. Sam vladika Nikolaj se hvalio na koji nacin je vrsio egzekucije, uglavnom muslimana.
Srpski terorista... Najbolje je da tako svi okoncaju da se ne vracaju nazad, da smece ne zagadjuje okolinu.
otišao je do radnice koja se tokom pljačke mirno javljala na telefon.... Ljudi moji ima li clanka a da se ovi sto ih pisu ne provale i sramote. Kazu radnica, a ono stari, celavi kinez. Ovo je za rubriku: I ovo je moguce...
Nema lijeka srbima. Ovi malobrojni razumni medju njima slabo sta mogu da doprinesu, vec treba da spasavaju svoje glave. Srbi svakodnevno potvrdjuju da su ogrezli u fasizam i sovinizam i sa njima nikada nema mira, dok ih se ne potuce do koljena i ne ogradi visokom ogradom. Barbari ostaju barbari, to im je u genima.
Bravo, o tome ja vec dugo pisem. Novinarcici samo kopiraju prevedeni tekst sa google translate i objave ga, misleci da je prevedeno bez greske. Ne znaju da treba urediti tekst, dati smisao recenicama, neke rijeci nikako bukvalno prevoditi, tj. nekada rijec moze imati sasvim drugo znacenje, ali hajde ti to pojasni priucenom novinaru. Danas novinar ne moze biti bez da poznaje makar osnove engleskog jezika, a o pravopisu bosanskog jezika necu da pricam, to se valjda podrazumijeva.
@gooUser1661362861 A kako ti znas da je Kurti musliman? Ima albanaca katolika, dok u Albaniji ima i pravoslavnih albanaca. A sve i da nije druge vjere ne znaci da je musliman, jer da bi neko bio musliman mora da zivi po propisima Islama. Musliman se ne postaje imenom ili tradicionalno ako su ti roditelji muslimani, vec iskljucivo zivotom u skladu sa propisima Islama i licnim djelima. Tu je velika razlika izmedju Islama i krscanstva.
Sta je rjesenje za ove nakaradne spodobe i pomracene zlocinacke umove? Loviti ih kao divljac i kaznjavati primjereno, pa bi vidjeli da li bi neko ovako govorio, pa makar u drustvu dva covjeka. Treba da zive u strahu cijeli zivot, da se boje mraka i da znaju da ih uvijek neko posmatra. E to nama treba, tajni odred za lov na ovakvu divljac.