gooUser1619402650
Spol
Ženski
Boja avatara
c1c1c1
Banovan
Ne
Registrovan
26.04.2021.
Komentari
445
Komentari korisnika
Zato sto fasisti nemaju nista drugo da ti kazu nego aaa eno ga musliman, a nije jadan ni sam svjestan koliko je sretan sto su ih upravo muslimani upravljali preko 400 godina a ne neko drugi jer bi za tih 400 godina bio neko treci prisilom.
Uskoro cemo morat bojlovat sarajevo u sta se pretvara.
Ko ste vi da trazite razlog postupanja?
Dodice najavi mustuluk svojim srbima da ce zivjeti skupa u istoj drzavi sa drugom bracom. Samo vise necete biti odvojeni Drinom.
NIP stranka preletaca…
Ma lazu vas ljudi, necemo nikad dobit to sranje. Idite u Briks i napravite novi ustav BiH uz saglasnost briksa i trazite 100 milijardi investicija da budemo trziste briksa za evropu. Skladista, logistika sve da bude ovde. Evropa je raspala prica, Njemacka je zaista u problemu a ona je nosioc toga.
Ovi sto kazu da moze, vjerovatno u zivotu nisu prodali / napravili / organizovali nista osim sto su radili za drugog. Napravi ti firmu, nadji ti kome ces to sto si otvorio prodavat i dadni ljudima 3 hiljade plate
Mi smo u goroj situaciji od Gaze, ona je okruzena arapskim zemljama koji nece da joj pomognu a mi kracanima koji svi hoce da ti naude.
Ukini i srbiji domene sve, nek skupa tonu.
Napisite tom UN, da je dosta ovog ponasanja i da zahtjevamo hitno rjesavanje divljanja, laganja, i svakog drugog poganluka srbskih lidera. Nek oni rijese da ne bi mi rjesavali